Címoldal

Naturtex-SZTE-Szedeák: Alakul a csapat

2017. 09. 15. 00:48 | PDF | Nyomtatható változat

naturtex-szte-szedeák, kosárlabda, férfi kosárlabda, vi2017-09

Két felkészülési torna között a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabda csapata. Az új vezetőedző, Andjelko Mandic fiai Pécsett szerepeltek, a hétvégén pedig Kiskunfélágyházán játszanak. A vezetőedző szerint alakul a csapat, de sok munka van még az szeptember végén kezdődő bajnoki rajtig.

Már teljes kerettel tud készülni a Naturtex-SZTE-Szedeák együttese. Pénteken Kiskunfélágyházára utaznak a szegediek egy újabb felkészülési tornára. Az elmúlt meccsek eredményei nem a legfényesebbek, igaz mindig volt több hiányzója is Andjelko Mandicnak, és ilyenkor a mutatott játék a lényegesebb.  

Andjelko Mandic a csapat vezetőedzője elmondta, a felkészülési mérkőzéseken nem az eredmény a fontos, inkábba csapat minél jobb felkészülése.

Az elmúlt másfél hétben négy mérkőzést játszottak Juhos Leventéék. Itthon a MAFC ellen, majd mentek Kecskemétre. A Pécsen felkészülési tornán pedig kétszer is pályára léptek a szegedeiek. A Szedeák erőcsatára szerint jól sikerültek ezek a meccsek.

Juhos Levente elmondta, a mérkőzéseken a különféle figurákat próbálgatták. Szerinte jó meccseket játszottak Kecskeméten és Pécsen is, de a végére elfáradtak.

A 2017/2018-as szezon két hét múlva kezdődik. Az Ivan Lilov vezette DEAC ellen, idegenben kezdi meg szereplését a Mandic együttes. Erre azonban még nem gondolnak a Szedeáknál. 

Szeptember 15-én és 16-án Kiskunfélágyházán szerepel a Szedeák, egy héttel később egy kaposvári felkészülési tornával zárul az alapozás. Szeptember 29-én pedig irány Debrecen és a bajnoki rajt.

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!