Címoldal

Ötből az ötödik győzelemre készül a SZEOL

2017. 09. 07. 16:54 | PDF | Nyomtatható változat

labdarúgás, szeol sc, foci, vi2017-09, tv

Sorozatban ötödik győzelmére készül a SZEOL SC labdarúgó együttese. Az NB 3 közép csoportját négy győzelemmel vezető gárda megyei derbin gyűjtené be ismét a három pontot. Siha Zsolt tanítványai a következő fordulóban a Hódmezővásárhelyt fogadják vasárnap a SZVSE pályán.

A legutóbbi fordulóban Mihály Dávid góljával tudott nyerni a SZEOL a Vecsés vendégeként. A Tisza parti alakulat remekül kezdte a pontvadászatot, mind a négy mérkőzésüket megnyerték eddig. A csapat kapitánya szerint ennek az az oka, hogy nagyon egyben van a keret.

A csapat kapitánya, Ondrejó Tamás szerinte a szezon első részében jól indultak, amely a csapaton belüli összhangnak köszönhető.

Az eddig eltelt négy forduló alatt csak egyetlen gólt kaptak a szegediek, még a nyitányon a Pécs ellen. Azóta érintetlen maradt a SZEOL hálója, ami egyértelműen a védekezést dicséri. Viszont az edző, Siha Zsolt szerint több időnek kell eltelnie, hogy ebből messzemenő következtetéseket lehessen levonni. 

A hétvégén az első megyei derbi következik. A SZEOL a Hódmezővásárhelyt fogadja a SZVSE pályán. A két együttes között jelenleg kilenc pont van a tabellán, a vásárhelyiek pedig még nyeretlenek. Egy derbin azonban mindez nem számít.

A SZEOL SC - Hódmezővásárhely NB 3-as labdarúgó mérkőzés vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődik a SZVSE pályán. 

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!