Címoldal

Bajnokok lehetnek a női kézisek

2017. 03. 31. 19:25 | PDF | Nyomtatható változat

női kézilabda, pc trade szeged kkse, kézilabda, vi2017-03, tv, szgy

Továbbra is él a szegedi bajnoki cím reménye az NB I B keleti csoportjában. A PC Trade Szeged KKSE női kézilabda együttesének a hátralévő 7 fordulóban még van esélye, hogy megelőzze a listavezető Kecskemét gárdáját.

A Kecskemét elleni idegenbeli siker, és a hétvégi 17 gólos győzelem egyértelmű üzenet, nem dőlt még el a bajnoki cím sorsa. Bár az akarattal a csapat vezetőedzője, Bakó Botond szerint eddig sem volt probléma.

A listavezető két csapat lassan matematikailag is utolérhetetlen lesz, viszont az, hogy a Kecskemét, vagy a Szeged lesz az első, újra nyílt kérdés lett. Szepesi Ivették hátránya két pont, viszont a Bács-Kiskun megyeieknek lesz nehezebb a folytatás. Játszanak még az Eszterházyval, és a szegedieket is megtréfáló Göddel, a tabella harmadik és negyedik helyezettjével.

A két csapat összehasonlításában a gólkülönbség, és az egymás elleni eredmény is a Tisza partiaknak kedvez. Ha a Kecskemét a hétvégén kikap az Eszterházytól, Bakó Botond lányai pedig megverik a Ferencváros második csapatát, pontazonosság esetén, már a PC TRADE Szeged KKSE lépne a tabella első helyére.

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!