Címoldal

Belvárosi bántalmazás: szemtanúkat keres a rendőrség!

2017. 03. 06. 21:50 | PDF | Nyomtatható változat

garázdaság, szemtanú, rnedőrség, testi sértés, kifosztás

Testi sértés és kifosztás gyanújával indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon négy személlyel szemben, akik egy férfit bántalmaztak, majd a gyanú szerint elvették értékeit.

Az elsődleges adatok szerint március 6-án, hétfőn valamivel 14 óra előtt három férfi szólalkozott össze Szeged belvárosában. Ketten bántalmazták a harmadik férfit, majd elmenekültek a helyszínről. A társaságukban levő két nő ekkor átkutatta a földön fekvő, eszméletlen sértettet, majd ők is magára hagyták. A mentőket és a rendőrséget a járókelők értesítették. A férfit kórházba vitték, az orvosi ellátása még folyamatban van.

A Szegedi Rendőrkapitányság testi sértés és kifosztás gyanújával indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A rendőrség kéri, aki információval rendelkezik az esettel kapcsolatban, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
 

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!