Címoldal

Rablás miatt őrizetben a férfi

2016. 12. 22. 00:21 | PDF | Nyomtatható változat

csongrád megyei rendőr-főkapitányság, rablás, elfogás, rendőrség, vi2016-12

A szegedi nyomozók őrizetbe vették az elfogatóparancs alapján körözött 32 éves K. Istvánt, aki társával kirabolt egy férfit a városban.

A gyanú szerint a feltételezett elkövetők 2016. december 4-én délután, az egyik Dorozsmai úti bolt előtt szólították le a sértettet, akit elcsaltak, majd értékeinek átadására szólították fel, és a férfit fellökték. Amíg a földön fekvő áldozattal az egyik gyanúsított dulakodott, társa a sértett zsebében lévő pénzt és mobiltelefont elvette. Végül a rablók távoztak a helyszínről.

A szegedi nyomozók a bejelentést követő egy órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket, ellenük rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Egyikőjüket, a 23 éves K. Benjámint az egyenruhások még az elkövetés napján az otthonában elfogták és őrizetbe vették. A gyanúsított előzetes letartóztatását a nyomozási bíró elrendelte. 

Társa, a 32 éves K. István ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség. Őt 2016. december 20-án Szeged belterületén a körzeti megbízottak elfogták. A nyomozók a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!