Címoldal

Meghalt az M5-ösön történt baleset egyik sérültje

2013. 12. 27. 13:00 | PDF | Nyomtatható változat

baleset, autópálya, m5, balástya, halálos baleset

Három autó ütközött csütörtök délután az M5-ös 147-es kilométerénél, a balástyai lehajtó közelében. A balesetben négyen sérültek meg, az egyikük az éjszaka folyamán a kórházban elhunyt.

A helyszíni szemle megállapításai szerint  december 26-án 17 óra körüli időben egy Skoda típusú személygépkocsi haladt az M5-ös autópályán Budapest felé. A 147-es kilométer közelében egy Audi utolérte és a Skoda hátuljának ütközött. Utóbbi ennek következtében irányíthatatlanná vált, a belső szalagkorlátnak csapódott, majd megpördült. Ekkor belerohant egy arra haladó Mercedes. Az ütközés következtében a Skoda eleje leszakadt.

A mentők a helyszínről négy embert vittek kórházba. Az egészségügyi intézményben a Skoda egyik utasa, egy 51 éves őrbottyáni nő az éjszaka folyamán elhunyt.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halált okozó közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást indított a baleset körülményeinek és a felelősség kérdésének tisztázása érdekében.

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!