Címoldal

Hamarabb érkezett a Jézuska Tápéra

2017. 11. 23. 12:47 | PDF | Nyomtatható változat

segítség, rászorulók, szeged első lions club, ajándékcsomag, vi2017-11, tv, szgy

Előrehozta a karácsonyt a Szeged Első Lions Club, legalábbis 25 család életében. Tartósélelmiszereket, kötött holmikat és tisztítószereket adományoztak többgyermekes családoknak.

A Tápén élő, kétgyermekes Horváth családhoz vitt a Szeged Első Lions Club élelmiszercsomagot. Hamarosan újabb jövevény érkezik hozzájuk így különösen örültek, hogy náluk korábban érkezett a Jézuska. Tésztafélék, fűszerpaprika, ételízesítő lapult a csomagokban, de belekerültek kötött holmik és takarítószerek is. 

A szintén Tápén élő Borsiék ugyancsak kaptak az ajándékokból. A szegedi Lions Club 25 szegedi családnak segít idén. Abban, hogy hová kopogtassanak be karácsonyi csomagjaikkal, a védőnők segítettek. A rászorulók listáját a Szegedi Védőnő Szolgálat segített összeállítani.

A csomagok tartalmát olyan szegedi vállalkozások ajánlották fel, akik szívesen csatlakoztak a jótékonysági szervezet akciójához. A következő napokban a többi 23 családhoz is megérkeznek az ajándékok a Szeged Első Lions Club tagjainak jóvoltából.

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!