Címoldal

B-tervről értekeztek a kamarában

2017. 10. 19. 13:19 | PDF | Nyomtatható változat

kamara, fórum, csongrád megyei kereskedelmi és iparkamara, máté kriszta, vállalkozói nap, vi2017-10, tv, szgy

A mai gyorsan változó gazdasági környezetben a vállalkozók helyzetfelismerése és gyors alkalmazkodó képessége az egyik leghatásosabb eszköz a túlééléshez. Az újrakezdés az igazán sikeres vállalkozók estében akár pluszmotivációt is jelenthet. Erről Máté Krisztina televíziós újságíró beszél a kamara Vállalkozói Napján. (videóval)

Legyen B-terv! volt a rendezvény címe, és egyben ez egy egyszerű ajánlás azoknak a vállalkozóknak, akiknek vezetőként fel kell ismerni azokat a helyzeteket, amikor változtatni kell. Ugyanakkor ezt nem könnyű a gyakorlatban is véghezvinni. A fórum sikeres helyi vállakozó hölgyekre koncentrált, akik megosztották tapasztalataikat a hallgatósággal. 

Máté Krisztina, az ismert televíziós műsorvezető “Az első millióm története” című műsorának apropóján saját élményeit osztotta meg közönségével. A sikeres vállalkozókról készült portrék számára is rengeteg tanulsággal szolgáltak. 

Máté Krisztina szerint rendkívül fontos, hogy egy üzletben mindenki nyertesnek érezze magát, és a cég vezetője a vállalkozása hitelét ne adja el aprópénzért. Ugyanakkor azt is megemlítette, hogy a korrupciós mutatókban egyre hátrébb csúszik Magyarország, ami az üzeleti etikára is rossz hatással van. 

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!