Címoldal

Lapozza föl a Szegedi Tükör júniusi számát!

„Szeged népe megtanulta, hogy sorsa a legjobb helyen a saját kezében van” –mondotta Botka László polgármester a város napján, amelyen kiválóságait – új díszpolgárát, Pro Urbe díjasát – köszöntötte Szeged.

Megjelent a Szegedi Tükör áprilisi száma

Szeged az európai uniós források felhasználásának mintavárosa – jelentette ki Corina Cretu biztos, aki nemrégiben járt városunkban.

Lapozza föl a Szegedi Tükör februári számát!

Szeged továbbra is a fejlesztések városa lesz: az idei költségvetés egyharmadát beruházásokra költhetjük. A tervek fókuszában az új uszoda és a leendő déli híd áll.

Korábbi híreink

Megjelent a Szegedi Tükör januári száma

Az év első újságja két oldalon számol be a Szegeden 2015-ben történtekről. A polgármester évadnyitó Közéleti Kávéház-beli szerepléséből pedig azt is megtudhatjuk, mi várható az idei esztendőben.

Lapozza föl a Szegedi Tükör decemberi számát!

„Sikeres Szeged nélkül nincsen sikeres Magyarország” – mondotta Botka László évértekelő interjújában. A polgármester kifejtette: 2016 a felkészülés éve lesz: pályázatokkal, tervekkel bombázzuk a kormányt és az uniót, hogy az előző évekhez hasonló fejlesztési pályán maradjunk. Déli híd, uszoda és több lakónegyed teljes felújítása szerepel a listán.

Megjelent a Szegedi Tükör novemberi száma

„Szegeden ellenállunk a Fidesz adóemelési kísérletének” – jelentette ki Botka László polgármester, aki arról számolt be, hogy a városban továbbra sem vet ki magánszemélyekre sem ingatlan-, sem garázs-, sem üdülőadót.

Lapozza föl a Szegedi Tükör októberi számát!

Gőzerővel épül a gigaberuházás – a lézerközpont Szeged határában. Az új kutatóintézet nemcsak tudósoknak, de a köré telepítendő vállalkozásoknak köszönhetően több száz szegedinek ad majd munkát – olvasható a lapban.

Megjelent a Szegedi Tükör szeptemberi száma

„Szent István épített – Szeged építkezik” – hangsúlyozta ünnepi beszédében augusztus 20-án Szabó Sándor országgyűlési képviselő, aki azt is aláhúzta: a szegediek a migrációs helyzet kezelésével ismét példát mutattak az országnak.

Lapozza föl a Szegedi Tükör legújabb számát!

„Szeged mindig Európa volt” – hirdeti legújabb számának címoldalán a Szegedi Tükör. Az idézet Botka László polgármestertől való, aki Szeged napján mondott ünnepi beszédet.

Megjelent a Szegedi Tükör májusi száma

„Hisszük, hogy Martin Schultz személyében az európaiság, s az európai progresszió, a szociáldemokrata gondolat látogat el hozzánk. Azért, mert Magyarországon az elmúlt években Szeged maga is az európaiság, s az európai gondolat szimbólumává vált” – így köszöntötte Botka László polgármester a városunkba látogató európai parlamenti elnököt, aki az eddigi legrangosabb európai politikus vendége volt Szegednek.

Lapozza föl a Szegedi Tükör márciusi számát!

„Öt év alatt évi 900 millióról 183 millió forintra csökkent az a kormányzati támogatás, ami Szegeden szociális célokra költhető”- mondta Botka László polgármester, aki hozzátette: Szeged nem hagyja magát és minden lehetséges forrást összegyűjtve továbbra is támogatja a rászorulókat.

Megjelent a Szegedi Tükör januári száma

„Letiltották a pénzszivattyút”, „2015 a felkészülés éve lesz”, „400 milliós szociális alap”, „harmadik híd a Tiszán” – címszavak Botka László polgármester évadnyitó Közéleti Kávéház-beli tájékoztatójából, amelyből az is kiderül, milyen fő célok mentén képzeli a jövőt a város első embere.

Lapozza föl a Szegedi Tükör decemberi számát!

„Megalakult Szeged új közgyűlése” – hirdeti címlapján a Szegedi Tükör, ami arról is részletesen tudósít, hogyan tudott – az országban szinte egyedülállóként – elsöprő, kétharmados győzelmet aratni a demokratikus oldal.

Archívum