Címoldal

Korábbi híreink

Lapozza föl a Szegedi Tükör júniusi számát!

„Szeged népe megtanulta, hogy sorsa a legjobb helyen a saját kezében van” –mondotta Botka László polgármester a város napján, amelyen kiválóságait – új díszpolgárát, Pro Urbe díjasát – köszöntötte Szeged.

Megjelent a Szegedi Tükör áprilisi száma

Szeged az európai uniós források felhasználásának mintavárosa – jelentette ki Corina Cretu biztos, aki nemrégiben járt városunkban.

Lapozza föl a Szegedi Tükör februári számát!

Szeged továbbra is a fejlesztések városa lesz: az idei költségvetés egyharmadát beruházásokra költhetjük. A tervek fókuszában az új uszoda és a leendő déli híd áll.

Megjelent a Szegedi Tükör januári száma

Az év első újságja két oldalon számol be a Szegeden 2015-ben történtekről. A polgármester évadnyitó Közéleti Kávéház-beli szerepléséből pedig azt is megtudhatjuk, mi várható az idei esztendőben.

Lapozza föl a Szegedi Tükör decemberi számát!

„Sikeres Szeged nélkül nincsen sikeres Magyarország” – mondotta Botka László évértekelő interjújában. A polgármester kifejtette: 2016 a felkészülés éve lesz: pályázatokkal, tervekkel bombázzuk a kormányt és az uniót, hogy az előző évekhez hasonló fejlesztési pályán maradjunk. Déli híd, uszoda és több lakónegyed teljes felújítása szerepel a listán.

Megjelent a Szegedi Tükör novemberi száma

„Szegeden ellenállunk a Fidesz adóemelési kísérletének” – jelentette ki Botka László polgármester, aki arról számolt be, hogy a városban továbbra sem vet ki magánszemélyekre sem ingatlan-, sem garázs-, sem üdülőadót.

Lapozza föl a Szegedi Tükör októberi számát!

Gőzerővel épül a gigaberuházás – a lézerközpont Szeged határában. Az új kutatóintézet nemcsak tudósoknak, de a köré telepítendő vállalkozásoknak köszönhetően több száz szegedinek ad majd munkát – olvasható a lapban.

Archívum