Marad Lazics a Naturtex-SZTE-Szedeák élén

2016. 06. 01. 10:54

Sajtótájékoztatót tartott kedden a Naturtex-SZTE-Szedeák élvonalbeli férfi kosárlabdacsapata is. A klub bejelentette, hogy a következő szezonban is Nikola Lazics irányítja az együttest.

Marad Lazics a Naturtex-SZTE-Szedeák élén

Nem lesz változás a szegedi kispadon. Rövid tárgyalás után megszületett a megegyezés, Nikola Lazics és segítője, a játékosként olimpiai ezüstérmes és világbajnok Milenko Topics is a Naturtex-SZTE-Szedeáknál marad. A szerződés újabb egy évre szól.

A vezető edző, Nikola Lazics elmondta, nem gondolkozott sokat a folytatáson, mivel jól érzi magát Szegeden

Milenko Topics, a csapat edzője hozzátette, örül, hogy folytathatják a munkát és reméli nem lesznek a következő idényben olyan pechesek, mint idén. Laziccsal remekül megértik egymást, a klub sok fiatal tehetséggel rendelkezik, akiknek a beépítése izgalmas feladat lesz - mondta.

Bonifert Domonkos, a Naturtex-SZTE-Szedeák ügyvezetője elmondta, a klubnál most a játékos keret kialakítása a következő feladat. A 11. helyen végzett csapatból egy légiós Csirics biztosan marad, rajta kívül a Juhos, Mike, Révész, Vágvölgyi négyes rendelkezik érvényes szerződéssel. Molnár András és Kiss Zsolt jövőjéről majd ezután tárgyal az egyesület. Egy viszont biztos, a Szedeáknál prioritást élvez, hogy egy minőségi külföldi center és egy irányító szerződtessen.