Tatabánya a következő ellenfele a Picknek

2016. 05. 03. 21:24

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szerdán 18 órakor a Tatabánya otthonában lép pályára a rájátszás soron következő fordulójában. Zubai Szabolcsék az alapszakaszban csak az egykori Bányász vendégeként kaptak ki. Egy újabb vereség most végzetes lenne, a Pick azonban győzelemre készül.

Tatabánya a következő ellenfele a Picknek

A Pick egyetlen alapszakasz vereségét Tatabányán szenvedte el az ősszel. Igaz, azon a meccsen minden összeesküdött a Pastor alakulat ellen. A balátlövők közül Ilyés, Petrus és Robeldo sérülés miatt eleve hiányzott, majd az első félidőben a negyedik jobb kezes lövőt Blazevicset állították ki a játékvezetők piros lappal, a szünet után pedig Kallman is megkapta harmadik kettő perces büntetését. A Pick még így is sokáig vezetett idegenben, a hajrában azonban a hazaiak fordítottak és legyőzték a Szegedet. Balogh Zsolték a revánsra készülnek, hiszen a bajnoki címre csak úgy van esély, ha szerdán nem hibázik az együttes.

A rájátszásban eddig hibátlan a Pick, mind a hat mérkőzését megnyerte. A héten a Tatabánya és a Csurgó ellen gyűjtheti be a hiányzó két sikert és utána jöhet a bajnoki döntőnek is beillő utolsó két forduló a Veszprém ellen. 

A hazaiaknál többen is sérüléssel bajlódnak, ám a kéztörést szenvedett Katzirz kivételével szinte biztosan mindenki játékra jelentkezik majd szerdán. A legutóbb a Vác ellen idegenben diadalmaskodó Szegednél csak Prodanovics szereplése a kérdéses, a többiek harcra készen várják a rangadót.