Jövőre újabb bajnoki cimmel ünnepelne Karsai

2016. 04. 27. 15:42

Az idén minden sorozatot megnyerő Szegedi TE férfi tekecsapatának kapitánya, Karsai László 49 esztendősen is az együttes egyik legjobbja. A háromszoros világbajnok játékos továbbra sem tervezi a visszavonulását.

Jövőre újabb bajnoki cimmel ünnepelne Karsai

Háromszoros világbajnok, négyszeres BL-győztes és tizenkétszeres csapatbajnok Karsai László, de a legjobb eredményeinek a felsorolását még perceken át lehetne folytatni. A pályafutását a Délép SC-ben kezdő, majd a SZEOL Délépben és a Postásban folytató klasszis eddig csak Szegeden játszott, így minden sikernek a részese volt. A 49 esztendősen is a legjobbak közé tartozó tekéző a szombaton avatott új dicsőség táblának köszönhetően minden edzésen és minden hazai mérkőzésen szembesülhet a dicső múlttal.

2016-ban egy Szuperliga aranyéremmel és egy fantasztikus BL-sikerrel bővült az eredménylista. 49 évesen is képes a csúcsteljesítményre, így továbbra sem tervezi a búcsút.

Ezt bizonyítja, hogy közelmúltban rendezett győri válogatott edzésen is ő nyújtotta az egyik legjobb teljesítményt, ennek köszönhetően a májusi horvátországi világbajnokságra utazó magyar válogatottba is bekerült. Karsai László jövőre lesz 50 éves, ezt a szép jubileumot pedig újabb bajnoki címmel ünnepelné.

Fotó: Karsai László Facebook