Könnyű ellenfél volt a Tatabánya

2016. 03. 10. 21:38

Magabiztosan verte a Tatabányát a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az alapszakasz utolsó előtti fordulójában. Balogh Zsolték 29-23-ra győztek Vladan Matics együttese ellen. A vendégeknél két gólt szerzett Bodó Richárd, aki a nyártól már Picket erősíti.

Könnyű ellenfél volt a Tatabánya

A MOL-Pick Szeged végig kézben tartva a mérkőzést magabiztosan nyert szerdán este a vendég Tatabánya ellen. Juan Carlos Pastor együttese az első félidőben csupán hét gólt kapott és 13-7-re vezetett. A szünet után a játék már egyik oldalon sem a védekezésről szólt. A vendégeknél Krsmancsics és Harsányi vitték a prímet, míg a Pickben Parrondo és Robledo voltak a gólfelelősök. A Szeged végül 29-23-ra győzött. A Tatabánya színeiben a nyáron érkező Bodó Richárd kétszer volt eredményes leendő csapat ellen.

Bodó egy szinte új csapatba érkezik majd, hiszen a hírek szerint a Pick tíz játékost cserél a nyáron. Mindenesetre a 22 esztendős magyar válogatott balátlövő most még a jelenre koncentrál.

A MOL-Pick Szeged az idei kiírásban még kétszer játszik a Tatabányával. A szerdai bajnokival ellentétben a két rájátszás meccsnek már komoly tétje lesz, hiszen idén a 10 fordulós play-off végén lesz a bajnok avatás.