Címoldal

Könnyű győzelem az uszodában

2013. 01. 17. 11:59 | PDF | Nyomtatható változat

a-híd szeged, férfi vízilabda, bajnoki mérkőzés

Az A-Híd Szeged csapata szerdán jó játékkal, könnyedén győzte le 6 góllal a vendég Ferencváros együttesét a sportuszodában, a Vodafone férfi vízilabda ob I-ben. A csapat legjobbja Szivós Márton volt, aki 4 gólt dobott.

Könnyű győzelem az uszodában

A Szeged a tabella éléről várta a mérkőzést, míg a vendégek a 12. helyen tanyáztak. Így igazán nem volt kérdéses a mérkőzés, főleg a győzelem. A két csapat közti különbséget jól jelzi, hogy a Ferencváros a második negyedben tudta csak megszerezni az első gólját, addigra azonban már az eredményjelzőn a Szeged neve mellett négy találat szerepelt.

Ekkor egy kicsit kiengedett a hazai csapat, amit a zöld-fehérek ki is használtak és felzárkóztak kettő gólra, a nagyszünetben 5-3 volt az eredmény. Ezt követően azonban a szegediek megrázták magukat és zsinórban 4 gólt szereztek, amivel már a harmadik negyed végére tulajdonképpen el is döntötték a mérkőzést. Az utolsó negyed kiegyenlített volt, a szegedi játékosok nem erőltették meg magukat, mindkét csapat 2-2 gólt dobott és így alakult ki a 11-5-ös végeredmény.

A hazai csapat legjobbja Szivós Márton volt, akik 4 góllal terhelte meg az FTC hálóját.

Eredmény: A-HID Szeged VE - FTC Waterpolo 11-5 (3-0, 2-3, 4-0, 2-2)

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!