Címoldal

Törökverésre készülnek a BL-ben Törökék

2012. 11. 28. 13:32 | PDF | Nyomtatható változat

a-hid szeged, férfi vízilabda, bajnokok ligája, isztambul

Ötödik fordulójához érkezett a Bajnokok Ligája csoportköre. Szerdán, magyar idő szerint 19 órakor a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában Törökországban, Isztambulban csatázik a kétszeres Magyar Kupa-győztes A-Híd Szeged VE Vincze Balázs vezetőedző csapata a Galatasaray ellen száll harcba.

Törökverésre készülnek a BL-ben Törökék

A szegedi együttes remekül kezdte szereplését a BL-ben, eddig három meccset játszott, és három győzelmet aratott. Kétszer hazai pályán nyert, a német Spandau, majd a szerb Partizant verte, míg idegenben Nagyváradon diadalmaskodott.

Az A-Híd Szeged a legerősebb összeállításban veheti fel a harcot szerda este, és szeretné megőrizni veretlenségét, szerencsére minden játékos egészséges.

Szivós Márton a VLV.hu-nak így nyilatkozott: - Annak is örülnénk, ha csak egy góllal nyernénk, úgy gondolom, hogy a Galata nem egy rossz csapat, ezt bizonyították az eddigi meccseken. Tele van montenegrói és szerb játékosokkal, így nagyon kemény küzdelemre számítok. Nagyon fontos nekünk ez a mérkőzés, mindenképpen szeretnénk nyerni. Ennek érdekében az ilyenkor megszokottnál jóval korábban, már vasárnap Isztambulba utaztunk és két edzőmeccset is játszottunk a város gyengébbik csapatával az Enka Isztambullal. Szabadidőnk is volt, s mivel Balázs itt mindent ismer, elvitt minket sok érdekes helyre - kikapcsolódásként sem rossz Isztambulban lenni.

Forrás: VLV.hu

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!