Címoldal

Aláírták! Vincze Balázs marad a Beton mestere

2012. 06. 06. 17:00 | PDF | Nyomtatható változat

a-híd beton. vízilabda, vincze balázs

A Magyar Kupa-győztes és bajnoki bronzérmes A-Híd Szeged Beton OB I-es férfi vízilabdacsapata szerdán hivatalosan is bejelentette, hogy újabb egy évig Vincze Balázs irányítja az együttest. A tréner szóban már megállapodott a vezetéssel, ma aláírás is került a szerződésre.

Aláírták! Vincze Balázs marad a Beton mestere
Az egyesület a 45 esztendős szakemberrel szóban már hetekkel ezelőtt megállapodott a folytatásról, ám az aláírásra csak most került sor.
- A szezon befejezése után nem az én személyem volt a legfontosabb, hanem az, hogy a következő idényben is erős csapata legyen Szegednek – jegyezte meg a 2013-ig hosszabbító vezetőedző. Az első két-három hét mindig kritikus, a válogatott pólósok folyamatosan kapják az ajánlatokat, a legkapósabb játékosok ebben az időszakban kelnek el, ezért abban maradtunk a nagyon korrekt vezetőséggel, hogy a klub először a kiszemeltekkel tárgyal.
A tárgyalások sikeresek voltak, hiszen Decker Ádám és a magyar válogatottal a londoni olimpiára készülő Szivós Márton is Szegeden folytatja a pályafutását.
 
 
- A nemrég véget ért idényben a végjátékot elrontottuk, de a következő idényben ezen is javítunk. A csapat egyértelműen erősödött, ezért mindenképpen reális cél, hogy jövő tavasszal az A-Híd Szeged Beton VE bajnoki döntőt játsszon – fogalmazott nagyon határozottan Vincze Balázs. A játékosok megkapták az egyéni programjukat, így a felkészülést nem a nulláról kezdjük majd a nyár végén. Az sem okoz gondot, hogy a keretből többen is Máltán pólóznak a következő két hónapban, hiszen így is lesz elég időnk arra, hogy egy egységes, jó csapat szálljon vízbe az idény kezdetkor.
Vincze Balázs még egy jó hírrel szolgált a szerdai sajtótájékoztatón. Az Európai Úszó Szövetség, a LEN megváltoztatta a Bajnokok Ligája versenykiírását. Az új határozat értelmében a magyar bajnokság bronzérmese is részt vehet a sorozat selejtezőjében, vagyis az A-Híd Szeged Beton a következő idényben is indulhat a BL-ben.

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!