Címoldal

Jól jönne Orbánnak egy utcai zavargás?

2017. 09. 07. 17:19 | PDF | Nyomtatható változat

zavargás, választás, rogán antal, orbán-kormány, vi2017-09

A Fidesz egyre többször félti az országot külföldről szervezett utcai zavargásoktól, már a hamburgi G20-on történt eseményeket emlegetik. Pedig ilyesmire senki sem készül, aktivisták egy csoportja polgári engedetlenségi akciókat tervez, ha nem változik novemberig a választási törvény. - írja az Index

Ugyan a kormány is tudja, hogy Orbán egykori legnagyobb fegyverének, a polgári engedetlenségnek semmi köze az erőszakhoz, a netadós tüntetések és székházfoglalás óta bármit elképzelhetőnek tartanak. Az ellenzéki akciózásnak pedig nem feltétlenül örülnek, mert bár újra megvédhetnék az országot, féltik a kampányüzeneteiket.

„A terv lényege az, hogy elhárítsák az útból a Magyarország déli határainál álló kerítést. Ez a kampányban valószínűleg egy éles küzdelemhez fog vezetni, ezért én akár olyan eszközökre is számítok, amelyekkel eddig nem találkoztunk magyar választási kampányban.

Akár utcai zavargásokra és ehhez hasonló akciókra, például amelyek Hamburgban voltak legutóbb – nyilatkozta Rogán Antal a kötcsei piknik után.

A cikket teljes terjedelmében itt olvashatja el

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!