Testfestős maszáj kalandok a SZIN-en

2015. 08. 24. 20:31

Afrikai test- és arcfestéssel várja az érdeklődőket a Móra Ferenc Múzeum a SZIN-en: a fesztiválozók kipingálva maszáj harcosként is fotózkodhatnak. Az idei kitelepülésre e mellett különleges afrikai társasjátékkal és Karinthy-kvízzel is készült a szegedi múzeum.

Testfestős maszáj kalandok a SZIN-en

A „Csak a jó meleg Afrika!” című kiállítás apropóján afrikai kalandokkal készül a Móra-múzeum az idei Szegedi Ifjúsági Napokra: test- és arcfestéssel várják az érdeklődőket, akik az „afrikai sakkot”, a mancalát is kipróbálhatják.

A fesztiválozók idén is fotózkodhatnak a múzeum standjánál: kis hercegként vagy maszáj harcosként készíthetnek magukról képeket. Mindemellett izgalmas Karinthy-kvízzel, egyedi kirakókkal, memóriajátékokkal is kikapcsolódhatnak a koncertek szüneteiben a fiatalok, a legkitartóbbak pedig belépőjegyeket nyerhetnek az Afrika- és kis herceg kiállításokra.

A múzeum az idei évben is várja a fesztiválozókat a „túloldalon”: a SZIN-es karszalaggal érkezők kedvezményesen nézhetik meg a Móra-múzeum kiállításait a rendezvény ideje alatt.

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!