Címoldal

Szabadtéri játékok: tarol a Mamma Mia!

2013. 11. 13. 13:37 | PDF | Nyomtatható változat

szegedi szabadtéri játékok, mamma mia, jegyeladás, érdeklődés

Soha nem látott siker a Szegedi Szabadtéri Játékok első jegyértékesítési napja. A jövő nyárra meghirdetett 14 előadásból már most több mint egy teltháznyi, közel 4 és fél ezer jegyet vásároltak. A Mamma Mia! a legnépszerűbb előadás.

Szabadtéri játékok: tarol a Mamma Mia!

A Szegedi Szabadtéri Játékok történetének eddigi legsikeresebb jegyértékesítési nyitónapját produkálta. Közel 4500 Dóm téri széken már ülnek, ami az ország legnagyobb szabadtéri színpadán több mint egy teltházat jelent. Herczeg Tamás igazgató elmondta, a szabadtéri hétfőn kezdte meg a jegyértékesítést 2014-es évadára, és rögtön az első napon egyedülálló eredményt értek el. A számok alapján már több mint egy ház megtelt a várva várt szezonban, hiszen közel 4500 jegy talált gazdára. Kirobbanó az érdeklődés a Madách Színházzal együttműködésben színre kerülő Mamma Mia! musical iránt – tudtuk meg az igazgatótól. A vásárlók nyolcvan százaléka erre az előadásra biztosította helyét a nézőtéren. 

Az ABBA-musical mellett a Zorba, a görög balett produkciót, A Csárdáskirálynő operettet, az Elfújta a szél musicalt és a Háry János daljátékot láthatja a közönség a csillagtetős deszkákon. Szóló jegyek mellett többféle kedvezményes bérletkonstrukciót is kínál a fesztivál, a limitált karácsonyi bérletben az összes előadásra váltható belépő. A felfokozott érdeklődés alapján elmondható, igyekeznie kell mindazoknak, akik látni szeretnék a produkciókat.

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!