Címoldal

Cégvezetés politikai távirányítással

2011. 04. 19. 20:14 | PDF | Nyomtatható változat

cégvezetők

A pénteki közgyűlésen a többségben lévő FIDESZ-KDNP frakció, a Jobbik képviselőjének segítő szavazatával újabb hat cégvezetőt váltott le. Új igazgatója lett a Testamentum Kft-nek, a Szint Kft-nek, a Ritek Zrt-nek, a Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft-nek, a Szegedi Sport és Fürdők Kft-nek és a Dorozsmai Nagybani Piac Üzemeltető Kft-nek. 

Cégvezetés politikai távirányítással
Vezetés nélkül
Az, hogy mi történik egy céggel, ha nincs vezetője, jól mutatja az Ifjúsági Ház helyzete is, ahol az elmúlt hetekben kifizetetlen számlák miatt lekapcsolták az internetet, illetve a DÉMÁSZ már le akarta szerelni a villanyórákat.
A cégeknél a hét elején megkezdődött az átadás-átvétel, kivéve a Testamentum Kft-t, ahol az új igazgatónak sem az erkölcsi bizonyítványa, sem a szükséges szakmai végzettsége nincs meg. Kedden Károlyfalvi Zsolt, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. újonnan kinevezett igazgatója is Szegeden járt, hogy átvegye a cég irányítását.
Azonban információink szerint Károlyfalvi, aki jelenleg az evangélikus egyház budapesti kollégiumának igazgatója, egyenlőre még nem kíván teljes értékű munkát végezni, mivel júniusig megtartja a kollégium igazgatói pozícióját is, így a szegedi cég vezetésére maximum heti egy nap jut majd. Azonban a cég által biztosított és fizetett mobiltelefont valamint a szolgálati autót már most elvitte magával. A Szegedi Sport és Fürdők Kft-ve kapcsolatos hír még, hogy információink szerint az új vezető jelentős leépítéseket tervez, a hírek szerint 20-30 embert rúghatnak ki a cégtől. 

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!