Címoldal

Nyertest hirdettek a bohócdoktorok

2017. 02. 14. 11:17 | PDF | Nyomtatható változat

mosolykommandó alapítvány, bohócdoktor ok, rajzpályázat

Rajzpályázatot hirdetett betegség és gyógyítás témakörben a szegedi Mosolykommandó Alapítvány bohócdoktor csapata. A felhívásra 4 ezer pályamű érkezett, a közelmúltban nyerteseket is hirdettek.

Nyertest hirdettek a bohócdoktorok
Az első három helyezett

Őze Virág (11 éves)
Preszter Milán (11 éves)
Igriczi Dániel (6 éves)

Az alapítvány tagjai fontosnak tartják, hogy a gyermekek, és a fiatalok körében is erősítsék a társadalmi felelősségvállalást, és az embertársak iránti felelősségtudatot. Szemléletformáló rajzpályázatukkal a kiválasztott rajzokból vándorkiállítást terveznek elindítani, elsősorban gyermekkórházakba.

Fődi Brigi, a szervezet elnöke elmondta, hogy a nyertes pályaművek így részesei lesznek a bohócdoktorok gyógyító munkájának, az üzenet közvetítésének, hogy soha nem szabad feladni semmilyen küzdelmet. „A gyermekek a pozitív gondolataikat a legjobban a saját rajzaikon képesek kimutatni, és ha ezekkel a gondolatokkal erőt, és kitartást tudunk közvetíteni, akkor a Mosolykommandó máris elérte a kitűzött célját a pályázatnak.”

A rajzpályázatra több, mint 4 ezer pályamű érkezett, ami rekord az alapítvány életében. A nyerteseket szakmai zsűri választotta ki, előnyt jelentett a bohócdoktorok megjelenítése is.

Fotó: Mosolykommandó Alapítvány

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!

 

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!