Címoldal

Már nem Zubai Szabolcs a MOL-Pick Szeged csapatkapitánya

Zubai Szabolcs helyett a svéd Jonas Källman lett a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdázóinak csapatkapitánya.

Folytatódik a "Küzdj meg a bajnokkal!" program

A héten még két helyszínen folytatódik a "Küzdj meg a bajnokkal!" elnevezésű program, amely során általános iskolás diákok találkozhatnak válogatott sportolókkal, valamint jobban megismerkedhetnek a környezettudatos élettel.

Ancsin és Zubai sem tudott segíteni

szeged tv tartalom A magyar férfi kézilabda válogatott 30-22-re kikapott Dániától a Lengyelországban zajló Európa-bajnokságon.

Zubai Szabolcs a válogatottal készül

Zubai Szabolcs a válogatottal készül

szeged tv tartalom A jövő héten kezdődő férfi kézilabda Európa-bajnokságon két MOL-Pick Szeged játékosa szerepel majd a magyar válogatottban, Ancsin Gábor és Zubai Szabolcs. Utóbbi a csapat egyik legrutinosabb tagja, hiszen több, mint tíz éve folyamatosan számítanak rá az együttesben.

Zubai a kapitány, Källman a helyettes

Zubai a kapitány, Källman a helyettes

Zubai Szabolcs lesz a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának kapitánya a 2015–2016-os szezonban. A helyettesének Jonas Källmant választották.

Pénteken már pályára léphet Zubai

Pénteken a Tatabánya elleni bajnokin már újra játszhat Zubai Szabolcs, a MOL-Pick Szeged kézilabdázója. A válogatott beálló combizomsérülés miatt hagyta ki a Csurgó és az Aalborg elleni találkozókat.

Zubai Szabolcs: Kösz! Jól vagyok!

Zubai Szabolcs: Kösz! Jól vagyok!

Zubai Szabolcs, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának válogatott beállósa a spanyolországi négyes tornán bokasérülést szenvedett. A játékos már Szegeden tartózkodik, jó hír, hogy pénteken már a társakkal edzhet.

Zubai: a győzelmet nem kell megmagyarázni!

Zubai: a győzelmet nem kell megmagyarázni!

A MOL-Pick Szeged együttese 31-23-ra nyert a Csurgói KK ellen szerda este a férfi kézilabda NB I 11. fordulójában. Kemény meccset játszott a csapat, de továbbra is őrzi veretlenségét. A csapat honlapján Zubai Szabolcs így nyilatkozott a mérkőzés után

Zubai: mindig a következőre kell koncentrálni

Zubai: mindig a következőre kell koncentrálni

Szombaton 18 órakor a Balmazújváros ellen hazai pályán játszik a MOL-Pick Szeged együttese. A jövő héten két meccs vár a csapatra, előbb szerdán Balatonfüreden, majd vasárnap a Bajnokok Ligájában itthon. A pickhandball.hu Zubai Szabolccsal beszélgetett az előttük álló megmérettetésekről.

Zubai szülővárosában lép pályára a hétvégén

Zubai szülővárosában lép pályára a hétvégén

Szombaton a Mezőkövesd ellen lép pályára a Pick Szeged kézilabdacsapata. A bajnoki találkozó igazán különlegesnek ígérkezik Zubai Szabolcs számára, hiszen szülővárosának csapata ellen lép pályára, amelyet egykori mestere, Skaliczki László irányít.

Korábbi híreink

Zubai Szabolcs: Látjuk a fényt az alagút végén

Zubai Szabolcs: Látjuk a fényt az alagút végén

A hétvégén sorrendben nyolcadik sikerét aratta a Pick Szeged a kézilabda NB I-ben. A Tisza-parti alakulat ráadásul idénybeli első rangadóját játszott és magabiztos győzelmet aratott az addig szintén veretlen Csurgó ellen. Juan Carlos Pastor tanítványai egyre inkább elsajátítják a spanyol szakember által tanítottakat, a Csurgó elleni meccs végén már-már iskolajátékot láthatott a szegedi közönség.

Zubai szerint egyre jobban összeáll a Pick

Zubai szerint egyre jobban összeáll a Pick

A héten újabb bajnoki győzelmet aratott a Pick Szeged együttese a bajnokságban. A Tisza-parti alakulat legutóbbi három mérkőzésén, a Vác, a Győr és a Balatonfüred ellenin is jól játszott, egyre inkább meglátszik Juan Carlos Pastor kézjegye a csapaton. Zubai Szabolcs a szegediek beállósa is érzi a javulást, olyannyira, hogy a legutóbbi meccsen érezte először hosszú idő után, hogy élvezi a játékot.

Vadkerti, Zubai és Ancsin hosszabbított

Vadkerti, Zubai és Ancsin hosszabbított

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetése három válogatott játékossal hosszabbította meg a szerződését. Vadkerti Attila, Zubai Szabolcs és Ancsin Gábor továbbra is a kétszeres magyar bajnokcsapat tagja marad.

Zubainak különleges elismerésben volt része

Zubainak különleges elismerésben volt része

Az év vége is tartogatott még szép eredményt Zubai Szabolcs számára, aki ezúttal egy igen rangos egyéni elismerésnek örülhetett. Hétfőn ugyanis a Pick Szeged, valamint a kézilabda-válogatott elnyűhetetlen beállósa átvehette a Délmagyarország és a Délvilág által immáron 43. alkalommal megrendezésre kerülő gáláján az Év férfi sportolójának járó díját.

Zubai Szabolcs százados lett a BL-ben

Zubai Szabolcs százados lett a BL-ben

A hétvégén nagyon fontos sikert aratott a BL-ben a Pick Szeged együttese. Skaliczki László csapata a továbbjutás szempontjából élet-halál mérkőzést nyert a csoportkör hetedik fordulójában a Zagreb ellen, így egy fokkal nyugodtabban várhatja a februári folytatást. A mérkőzés egyik hőse Zubai Szabolcs volt, aki 100. BL-gólját ünnepelhette.

Zubai biztos győzelmet vár ma este

Zubai biztos győzelmet vár ma este

Ma este immáron negyedik bajnoki találkozóját vívja a Pick Szeged kézilabda csapata. A tavalyi bajnkság ezüstérmese ezúttal a Cegléd csapatát fogadja. A vendégek újoncként szerepelnek az NB I-ben, ám Zubai Szabolcs még ennek ellenére sem becsülné le őket, de azért a győzelem megszerzését kötelezőnek érzi.

Sikerül-e az újabb viking-verés?

Sikerül-e az újabb viking-verés?

Káprázatos, fantasztikus, lehengerlő, hihetetlen! Csak néhány jelző, amivel a magyar férfi kézilabda válogatottat illették az Izland ellen győzelem után. Mocsai Lajos együttese a sírból visszahozva, kétszeri hosszabbítás után nyert és jutott a legjobb négy közé a londoni olimpián.

A szegediek minél később jönnének haza Londonból

A szegediek minél később jönnének haza Londonból

Egy hét múlva ilyenkor már túl lesz az első fellépésen a kézilabda-válogatott az olimpián. Így nem véletlen, hogy a hét első felében el is utazik Mocsai Lajos együttese. Az utazó keretbe a Pick Szeged csapatából három játékos,: Mikler Roland, Vadkerti Attila és Zubai Szabolcs került be.

Hat sportágban is lesz szegedi az olimpián

Hat sportágban is lesz szegedi az olimpián

A Magyar Olimpiai Bizottság csütörtökön hivatalosan is elküldte a Londonban utazó magyar csapat névsorát. A 158 fős listán több szegedi származású, vagy szegedi klubban versenyző sportoló szerepel. A július 27-én kezdődő XXX. nyári ötkarikás játékokon lesz kiért izgulnunk.