Címoldal

Óriáshinta is lesz a ligetben május elsejénFotógalériával

Óriáshinta is lesz a ligetben május elsején

Színes programokkal, látványos bemutatókkal várja a nagyközönséget a Szegedi Városkép és Piac Kft. Két helyszínen több mint 60 rendezvény várja a családokat április 28-tól május1-ig.

Tönkretették a kis híd korlátját TarjánbanFotógalériával

Tönkretették a kis híd korlátját Tarjánban

Igazából az a csoda, hogy eddig bírta, és nem kell hetente cserélni... Vandalizmus egy csöndes lakótelep pihenőparkjában.

Tiszta erőből majális a tarjáni panelek közöttFotógalériával

Tiszta erőből majális a tarjáni panelek között

Körhinta, ugrálóvár, kürtős kalács, meg bográcsos: ennyi elég volt a jó hangulathoz Tarjánban. Amelyet tovább fokoztak az örök slágerek.

Majális: több helyszínen is várják a látogatókat

Majális: több helyszínen is várják a látogatókat

Az újszegedi ligetben már a rendezvény nulladik napján, április 30-án csütörtökön finomságokkal, vidámparkkal várják a kilátogatókat. Péntektől három napon át koncertek, gyermekprogramok és különféle bemutatók szórakoztatják a kilátogató családokat a majálison. Idén ismét lesznek programok a Zápor tónál is.

Családi napokon szórakoztak a szegediekFotógalériával

Családi napokon szórakoztak a szegediek

Három helyszínen is családi napot rendeztek szombaton a városi közgyűlés szocialista frakciójának képviselői: a Kodály téren, a Zápor-tónál és a Pille utcában pihenhettek, szórakozhattak a szegediek. Botka László polgármester a tarjáni rendezvényen arra hívta fel a figyelmet, hogy vasárnap mindenki menjen el szavazni!

Zápor-tói majális, kánikulában

Zápor-tói majális, kánikulában

Azoknak lett igazuk, akik a márciusi télre korán érkező nyarat jósoltak. Ez a május 1-jei rendezvények szempontjából egyáltalán nem jelentett problémát. A jó idő százakat csalogatott ki Tarjánba, a Zápor-tó partjára is.

A ligetben és Zárpor-tónál is lesz majális

A ligetben és Zárpor-tónál is lesz majális

Az idén is – a hagyományokhoz híven – két helyszínen, az Újszegedi Erzsébet Ligetben és a Zápor-tónál várja a szegedieket a hétközi majális. Újszegeden már április 30-án, kedden délután megkezdődnek a programok. A ligetben a koncertek mellett gyermekműsorok, kézműves foglalkozások, körhinták, vendéglátósok és egyéb érdekességek várják a kilátogató családokat.