Címoldal

Felvételizők hétvégéje: egy kattintás a szegedi kínálat!

Felvételizők hétvégéje: egy kattintás a szegedi kínálat!

Kampányüzemmódra kapcsolnak a felsőoktatási intézmények. Az érettségi előtt állóknak február 15-ig kell meghozni a végső döntést a továbbtanulásról. Most a Felvételizők hétvégéjén workshopot szerveznek az interneten: a szegedi kínálatot is érdemes lesz figyelni!

A Google az Agórába várja a vállalkozókat

A Google az Agórába várja a vállalkozókat

Ingyenes tanfolyamot tart a Google Szegeden a helyi kis- és középvállalkozások számára szerda délután, a Szent-Györgyi Albert Agórában. A Digital Workshop képzés célja, hogy a digitális világ adta lehetőségek hatékony kihasználásában segítse a cégeket.

Thealter: a Mentőcsónak Egység lesz a díszvendég

Thealter: a Mentőcsónak Egység lesz a díszvendég

Magyarország legrégebbi, évente megrendezett nemzetközi színházi fesztiválja július 21-én kezdődik Szegeden. Az idei Thealter díszvendége a Mentőcsónak Egység lesz.

ELI: Már a munkára készülnek a szakemberekFotógalériával

ELI: Már a munkára készülnek a szakemberek

szeged tv tartalom Mintegy 150 szakember vesz részt a szegedi lézerközpont kutatásait előzetesen megtárgyaló konferencián. A tanácskozáson megvitatják, milyen tervezeteket érdemes elindítani jövőre az ELI-ben. Közben a kutatóközpontban egy új épületszárny is elkészült, az építkezés rendben halad.

Szegedi Ifjúsági Napok: vissza a városbaFotógalériával

Szegedi Ifjúsági Napok: vissza a városba

Jövőre újra önkormányzati cég, a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont szervezi a SZIN-t. Ezt a Civil Falu évértékelő workshopján jelentették be.

Színházi workshoppal indítja az évet a MASZK

Színházi workshoppal indítja az évet a MASZK

Színházi workshoppal kezdődtek el a hat fesztivál és a szlovén Via Negativa koprodukciójában készülő, Kell legyen valami munkacímű színházi előadás munkálatai Szegeden. A közönség júliusban, a 25. Thealter fesztivál keretében láthatja majd az elkészült produkciót.