Címoldal

Mikulás virág volt a képviselők meglepetéseFotógalériával

Mikulás virág volt a képviselők meglepetése

Több mint 10 éve hagyomány már Szegeden, hogy a szocialista képviselők Mikulás napján virággal lepik meg a hölgyeket. Idén is több száz virág talált gazdára a város több pontján.

Virágosabb lesz Szeged a képviselők jóvoltábólFotógalériával

Virágosabb lesz Szeged a képviselők jóvoltából

Az elmúlt évekhez hasonlóan a közgyűlés szocialista frakciójának tagjai idén is több ezer tő egynyári virágot osztottak szét választókerületeikben annak érdekében, hogy még szebb, virágosabb legyen a város. Az akció szombaton a Tarjáni víztoronynál zárult, ahol 6000 virágot osztott szét Mészáros Tamás önkormányzati képviselő és Szabó Sándor szocialista országgyűlési képviselő.

7000 tő virág talált gazdára Petőfi-telepen

7000 tő virág talált gazdára Petőfi-telepen

Három helyszínen közel 7000 tő egynyári virágot osztott ki az érdeklődő lakosoknak Szénási Róbert önkormányzati képviselő. Ahogy tavaly, idén is nagy sikere volt a kezdeményezésnek, gyorsan gazdára talált valamennyi virág.

Egész Újszegedről jöttek virágért a víztoronyhozFotógalériával

Egész Újszegedről jöttek virágért a víztoronyhoz

– Legyen még zöldebb és még virágosabb Újszeged! – adta ki a jelszót évekkel ezelőtt Joób Márton. Az idén már negyedik alkalommal várta a képviselő az újszegedieket a víztorony tövében, ahol pénteken délután egynyári virágokat osztott.

Virággal lepték meg a szegedieket a szocialistákFotógalériával

Virággal lepték meg a szegedieket a szocialisták

Már évtizedes hagyomány, hogy Szegeden a szocialista képviselők Mikulás napján virággal lepik meg a hölgyeket. Idén is több helyen közel ezer virág talált gazdára.

Szőregi rózsák díszítik majd Tarjánt Fotógalériával

Szőregi rózsák díszítik majd Tarjánt

2000 szőregi rózsatövet osztott ki Mészáros Tamás önkormányzati képviselő választókerületében szerdán délután, annak érdekében, hogy a megszépüljön a lakóházak előtt terület.

Mindig nagy sikere van a virágosztásnak

Mindig nagy sikere van a virágosztásnak

szeged tv tartalom Egynyári virágokat osztottak a Kolozsvári téren, a jövő héten a Szegedi Vadaspark lakóparkban folytatják. Szegeden az önkormányzati képviselők évek óta hagyományosan ilyenkor látják el választóikat egynyári virágokkal. (videóval)

Nagy sikerű virágosztás az újszegedi víztoronynálFotógalériával

Nagy sikerű virágosztás az újszegedi víztoronynál

Több mint ötszázan mentek el a hétvégén arra a Fő fasori térre, ahol már tavaly is osztott virágokat Joób Márton, a körzet egyéni képviselője. Az idén még a tavalyinál is több virág fogyott, melyet a képviselő azért adott a helyieknek, hogy, zöldebbé, virágosabbá, élhetőbbé tegyék a környezetüket.

Óriási volt az érdeklődés a virágok iránt

Óriási volt az érdeklődés a virágok iránt

Hagyomány Szegeden, hogy az önkormányzati képviselők,saját képviselői alapjuk segítségével a választókörzetükben egynyári virágokat osztanak az ott élőknek. Szerda délután Fodorkertben, Baktón és Petőfitelepen osztott virágot Szénási Róbert képviselő.

Virágosztásra sorakoztak fel az újszegediek

Virágosztásra sorakoztak fel az újszegediek

Virágot lopni nem bűn – tartja a mondás. Az újszegediek nem is estek bűnbe csütörtökön délután, ők ugyanis kapták a városrészt szépítő egynyáriakat. Joób Márton képviselő 4 ezer tő virágot osztott ki a víztoronynál. Hosszú volt a sor…