Címoldal

Most sem sikerült elkapni a Veszprémet

Most sem sikerült elkapni a Veszprémet

A Telekom Veszprém 23-22-re legyőzte a MOL-Pick Szeged csapatát a férfi kézilabda Magyar Kupa szombati döntőjében, a debreceni Főnix Csarnokban, ezzel megvédte címét. A kupa fináléjában most találkozott 18. alkalommal a két együttes, a mérleg immár 14 veszprémi és négy szegedi siker. A Veszprém 26. Magyar Kupa-győzelmét ünnepelhette.

Veszprém-Csurgó és Szeged-Tatabánya az elődöntőben

A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a férfi Magyar Kupa elődöntőjének párosítását: a debreceni Főnix Csarnokban sorra kerülő négyes döntő első napján Veszprém-Csurgó és Szeged-Tatabánya mérkőzésekre kerül sor.

Két góllal kapott ki a Szeged Veszprémben

Két góllal kapott ki a Szeged Veszprémben

A címvédő Telekom Veszprém két góllal legyőzte a MOL-Pick Szegedet a férfi kézilabda NB I szombati rangadóján. A bajnokságban az alapszakaszt két meccsből álló döntő követi, vagyis - a papírforma szerint - a találkozó tétje a presztízsen kívül az volt, hogy ki játszhatja majd hazai pályán a második mérkőzést.

Telt ház várja a Szegedet Veszprémben

Telt ház várja a Szegedet Veszprémben

A férfi kézilabda NB I rangadója előtt 23 nappal minden jegy elkelt a Telekom Veszprém - MOL-Pick Szeged mérkőzésre. A találkozót március 18-án, szombaton, 17 órától rendezik a Veszprém Arénában, ahol a telt ház több mint ötezer nézőt jelent.

A Veszprém buszával tért haza Szlovéniából a Szeged

A Veszprém kölcsönbuszával tért haza szombati Bajnokok Ligája-mérkőzéséről Szlovéniából a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata.

Nagy küzdelemben nyert a Szeged a rangadón

Nagy küzdelemben nyert a Szeged a rangadón

A MOL-Pick Szeged nagy csatában 26-23-ra legyőzte vendégét, a címvédő Telekom Veszprém csapatát a férfi kézilabda NB I szombati rangadóján.

Elhozta Veszprémből a fődíjat a szegedi balett

Elhozta Veszprémből a fődíjat a szegedi balett

A táncművészeti fődíjat nyerte el produkciójával a Szegedi Kortárs Balett a rangos veszprémi szakmai seregszemlén, A Tánc Fesztiválján. A díjnyertes előadás, a Moderato Cantabile az olasz vendégkoreográfus, Enrico Morelli alkotása.

Kézilabda: kevés volt a döntetlen a bajnoksághoz

Kézilabda: kevés volt a döntetlen a bajnoksághoz

A címvédő MVM Veszprém nyerte a férfi kézilabda NB I 2015/16-os idényét, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 26–26-os döntetlent játszott a MOL-Pick Szeged otthonában. A Veszprém 24-edszer lett bajnok.

Hetesekkel bukott el a MOL-Pick Szeged

Hetesekkel bukott el a MOL-Pick Szeged

szeged tv tartalom A hétvégén Debrecen adott otthont az idei férfi kézilabda magyar kupa négyes döntőnek. A fináléban a MOL-Pick Szeged és a Veszprém csapott össze egymással. A drámai véget ért döntő után a címvédő örülhetett.

Kezdésképp szuperkupaezüst

Kezdésképp szuperkupaezüst

Győrben rendezték a kézilabda szuperkupát: a MOL-Pick Szegednek nem sok esélye volt az MVM-Veszprém ellen a szoros eredmény ellenére sem.

Korábbi híreink

A Szuperkupáért csap össze a Szeged és a Veszprém

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a bajnok Veszprém ellen játssza idei első tétmérkőzését.

Idén megtörik a veszprémi hegemónia?

Idén megtörik a veszprémi hegemónia?

A Veszprém 23-adszor, a Szeged pedig harmadszor lehet bajnok a férfi kézilabda NB I-ben: a két rivális párharca szombaton 18 órakor kezdődik, és legkésőbb pünkösdvasárnapra eldől, hogy melyikük lesz az aranyérmes.

Végjáték: szombaton kezdődik a bajnoki döntő

Végjáték: szombaton kezdődik a bajnoki döntő

Szombaton délután 6 órakor elkezdődik a végjáték a férfi kézilabda bajnokságban, összecsap a két örök rivális a MOL-Pick Szeged és a Veszprém. A párharc két győzeleméig tart. A Tisza-parti gárda idegenben kezd.

Újabb Szeged–Veszprém döntőt ígér a papírforma

Újabb Szeged–Veszprém döntőt ígér a papírforma

A papírforma alapján a Szeged és a címvédő Veszprém vívja majd a férfi kézilabda Magyar Kupa fináléját, a négyes döntőnek a hétvégén, sorozatban harmadik alkalommal a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnok ad otthont.

Magyar Kupa döntő: április 26-án 14 óra

Magyar Kupa döntő: április 26-án 14 óra

Április 25-én és 26-án Pécsett, a Lauber Dezső sportcsarnokban rendezik meg a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét. A MOL-Pick Szeged az elődöntőben a Váccal csatázik. A mérkőzés háromnegyed 6-kor kezdődik. A finálét vasárnap 14 órakor rendezik.

Köddé váltak a disznói, Mészáros Lőrinc?

Hetekig sikertelenül próbáltuk felkutatni, hová lett Mészáros Lőrinc – vélhetően ezres nagyságrendű – disznóállománya, amelyre tavaly 7,4 millió állami támogatást kapott a cége.

A jobboldal mozgósítási kudarca

A vasárnapi veszprémi időközi országgyűlésiképviselő-választás nem vetíthető ki országos szintre, és a baloldali pártok által támogatott független jelölt győzelméből még az áprilisi tapolcai választás eredményét sem lehet megjósolni - vélekedtek politológusok és elemzők egy kedd esti budapesti konferencián.

Kétségbe esetten kapar a Fidesz

A tegnapi, veszprémi vereség nem következménye, csak tünete a kormányoldal sosem látott lejtmenetének. A Fidesz és személyesen Orbán Viktor népszerűségvesztésének ellenszerét a miniszterelnök körüli agytörszt - bár kétségbeesetten próbálja - képtelen megtalálni.

A Fidesz magyarázkodik, az ellenzék boldog

Le kell vonni a következtetéseket, hogy a jövőben ne történhessen hasonló eset – értékelte a veszprémi időközi választás eredményét Némedi Lajos, a Fidesz-KDNP vesztes jelöltje. Kész Zoltán, aki megnyerte a voksolást, és így megszüntette a kormánypárti kétharmadot úgy vélekedett: Veszprém a józan ész városa lesz. Az ellenzéki pártok közül az összes üdvözölte az eredményt.

Veszprémben elbukott a fideszes kétharmad

Relatíve jó részvételi arány mellett zajlott a mai időközi választás, a hivatalos adatok és helyi információink szerint is egyelőre magabiztosan vezet az ellenzéki jelölt.

Archívum

Kedden javíthat a Pick Szeged

A Veszprém nyerte a döntő első meccsét

Ismét nem sikerül, Veszprémé a kupa

Nagy zakót kapott a Szeged a rangadón

Szerda este jön a rangadók rangadója!

Létrejöhet a Veszprém-Szeged nyolcaddöntő

Elnézést kérnek a szegediek a transzparensek miatt

Mikler volt a vasárnapi rangadó hőse

Mikler Roland: Nagyot játszottunk!

Szövetségi vizsgálat a szegediek transzparense miatt

A sziporkázó Szeged legyőzte a Veszprémet

Minden jegy elkelt a Pick Szeged-Veszprém meccsre

Mikler Roland: Az utolsó vérünkig harcolunk!

Földbirtokos lett a fideszes honatya neje

Rendőrautónak ütközött a veszprémi szurkolókat szállító kisbusz

Nagy László az MKB Veszprémbe tart