Címoldal

Testi sértés szemtanúit keresi a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik szemtanúk felkutatásában, akik információval rendelkezhetnek egy Szegeden történt bűncselekményről, amely még június 22-én történt.

Csoportos garázdaság Szegeden

A szegedi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki két helybéli és egy szatymazi férfit, akik előzetes szóváltást követően bántalmazták egymást a városban.

Vascsőval zárt le egy közlekedési vitát

Gyanúsítottként hallgattak ki egy szegedi férfit a rendőrök, aki egy közlekedési konfliktust követően vascsővel ütlegelte a sértettet.

Egy rugással vetett véget a vitának a férfi

Korábbi nézeteltérés miatt lábon rúgta haragosát egy 45 éves férfi Szegeden. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Vádemelés az edzőtermi garázdák ügyében

A rendőrség vádemelést javasol két férfival szemben, akik egy szegedi edzőteremben előzetes szóváltást követően bántalmazták egymást. Az eset még tavaly decemberben történt.

Vádat emeltek a migránsnak vélt szegedi férfi bántalmazói ellen

Vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség azzal a három férfival szemben, aki tavaly nyáron bántalmazott egy migránsnak vélt helybéli férfit - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

Perceken belül elfogták a késelőt

A rendőrök rövid időn belül elfogták azt a férfit, aki egy szórakozóhely előtt megszúrta társát.

Felmentették a sakkozó megverésével gyanúsítottakat

szeged tv tartalom Első fokon felmentette a hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás és a súlyos testi sértés kísérletének vádja alól a Szegedi Törvényszék azt a két rendőrt, akit Szaúd Mohamed al-Marzúki egyesült arab emírségek béli sakkvezető 2012 júniusi bántalmazásával vádolt az ügyészség. Az ítélet nem jogerős.

Még nem zárult le a sakkozót verők ügye

Még nem zárult le a sakkozót verők ügye

szeged tv tartalom Ma sem hirdettek ítéletet az arab sakkvezetőt megverő rendőrök ügyében a Szegedi Törvényszéken, az első fokú döntés két és fél éve várat magára. Az ügy azonban a végéhez közeledik, csütörtökön az ügyész és a védők perbeszédeire is sor került. Ítélethirdetése jövő szerdán várható.(videóval)

A kutyáik miatt szólalkoztak össze

Előzetes szóváltást követően bántalmazta szomszédját egy férfi Szegeden, amelynek következtében a sértett ujjcsonttörést szenvedett. B. Richard ellen súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Korábbi híreink

Magyar-török összecsapás a diszkóban

Garázdaság vétsége megalapozott gyanúja miatt indult eljárás két török férfivel szemben Szegeden, akik egy társasággal verekedtek össez az egyik szegedi discoban.

Elítélték a villamoson verekedő szegedi férfit

Elítélték a villamoson verekedő  szegedi férfit

Jogerősen két és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden egy férfit, aki kegyetlenül bántalmazta egyik utastársát 2013. december 6-án a csongrádi megyeszékhely egyik villamosán - tájékoztatta a bíróság szóvivője az MTI-t.

Féltékenységből támadt ismerősére

Féltékenységből támadt ismerősére egy 37 éves szegedi nő. A rendőrök garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ellene.

Még az intézkedő rendőrre is rátámadtak

Négy férfi összeverekedett egy szegedi szórakozóhelyen csütörtökön éjszaka, egyikük megütötte az őket szétválasztani próbáló rendőrt is.

Az élettársára támadott egy férfi

Közös gyerekük szeme láttára ütötte el és bántalmazta élettársát egy férfi Szegeden. A támadót és társait a rendőrség őrizetbe vette és ellenük eljárás indult.

A Mars téren verekedett össze három nő

Szegeden, a Mars téren esett egymásnak három nő péntek reggel. A verekedőket a rendőrök választották szét.

Eltörte az ápoló orrát az agresszív férfi

Rendőrök és ápolók fékezték meg azt a 30 éves szegedi férfit, aki meg akarta sebesíteni magát és bántalmazott egy kórházi alkalmazottat.

Pofonnal zárták le a vitát a WC-ben

A sértett értesítette a rendőröket vasárnap hajnalban arról, hogy az egyik szegedi szórakozóhelyen egy férfi megütötte őt, amelynek következtében eltört az orra.

Megszurkálta vitapartnerét

Három férfi szólalkozott össze Szegeden, a vita hevében egyikük kést rántott és megszúrta ellenfelét, aki nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Őrizetben a Hétvezér utcai verekedők

Három férfi vitatkozott, majd verekedett össze Szegeden a Hétvezér utcában, közben még egy kard is előkerült. Mindhármukat elfogták a rendőrök, ellenük büntetőeljárás indult.

Archívum

A rendőrségen fejeződött be a szülinap

Pofozkodás egy majdnem baleset miatt

Két órán belül két verekedés ugyanott

Bíróság elé kerül a garázda férfi

Szerelemféltésből ütött, bíróságra került

Verekedés egy szegedi szórakozóhelyen

Nem kaptak pénzt, korsóval támadtak

Pofon is csattant nem csak az autók

Rászólt a garázdákra, megverték

Borosüveggel estek egymásnak a Kálvária téren

Garázdák a szegedi éjszakában

Szó szerint hajba kaptak a nők a bárban

Feladta magát az utcai verekedő

Félmillió forint a nyomravezetőnek! (fotóval)

Ásónyéllel estek egymásnak a haragosok

Csata orrtörésig hat tábla csokik miatt

A Kárász utcán estek egymásnak a garázdák

Verekedés Alsóvároson péntek délután

Egy telefon miatt verekedtek össze

Szóváltásból tettlegesség a belvárosban

Feladta magát a játéktermi verekedő

Szurkolót rúgott meg Mourinho

Kommandósok fogták el a verekedőket

Garázdasággal gyanúsítják a jobbikos képviselőt