Címoldal

Kijöttem ide egy bőrönddel és a nagy arcommal

Az elmúlt években talán semmi sem csábított el annyi magyart itthonról, mint a londoni vendéglátás. A brit statisztikai hivatal felmérése alapján jelenleg 81,3 ezer magyar tartózkodik életvitelszerűen Nagy-Britanniában, és a dolgozók fele, azaz legalább negyvenezer magyar a vendéglátásban dolgozik. - írja az Index

Továbbra is erős a forgalom a határátkelőhelyeken

Továbbra is erős a forgalom a határátkelőhelyeken

Továbbra is erős a forgalom a Csongrád megyei határátkelőhelyeken, a Szerbia és a Románia felé utazóknak érdemes a kisebb átkelőket választaniuk - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap reggel az MTI-t.

Mára már folyamatos a forgalom Röszkén

Mára már folyamatos a forgalom Röszkén

Megszűnt a várakozás a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő személyforgalmában. Szerbia irányába ismét zavartalan az átlépés. Az átkelő kilépő oldalán szombat reggelre kétórás várakozás alakult ki a személyforgalomban. A torlódás hétfő hajnalra megszűnt, az átkelés mostanra folyamatos.

Most is erős a forgalom a röszkei határátkelőhelyen

Most is erős a forgalom a röszkei határátkelőhelyen

Továbbra is erős a forgalom a röszkei autópálya-határátkelőnél: a személyautóknak a kilépő oldalon három órát kell várakozniuk, az autóbuszok mindkét irányba kétórás sorra számíthatnak - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap délelőtt az MTI-t.

Nagy a forgalom a röszkei határátkelőhelyeken

Nagy a forgalom a röszkei határátkelőhelyeken

Nagy a forgalom a röszkei határátkelőhelyek kilépő oldalán - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

Újra folyamatos az átkelés Röszkén

Megszűnt a várakozás a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő személyforgalmában. Szerbia irányába ismét zavartalan az átlépés.

Torlódás a röszkei határátkelő kilépő oldalán

Torlódás a röszkei határátkelő kilépő oldalán

A Nyugat-Európából szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt szombat reggeltől jelentős torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Kétórás várakozás a kilépő személyforgalomban Röszkén

A Nyugat-Európából elsősorban a pünkösdi hosszú hétvégére hazatérő vendégmunkások átutazása miatt torlódás alakult ki a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen. Szombaton délelőtt 2 óeás várakozási idő alakult ki az átkelőhely kilépő oldalán a személyforgalomban.

A hétvégén újra élénk forgalom várható Röszkén

A hétvégén újra élénk forgalom várható Röszkén

A szabadságukra utazó és az onnan visszatérő vendégmunkások miatt a következő hétvégén is élénk forgalom várható a röszkei és csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Elindultak a vendégmunkások hazafelé

Több kilométer hosszan torlódtak fel a személyautók a határátkelőhelyeknél Románia irányába, mivel a külföldön dolgozó vendégmunkások elindultak hazafelé.

Korábbi híreink

Újra több órás várakozás Röszkén

Újra több órás várakozás Röszkén

A szabadságról hazatérő vendégmunkások miatt jelentős torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyen. A gyorsabb átlépés érdekében célszerű Tompa felé kerülni.

Röszke föllélegezhet: megszűnt a sor – FRISSÍTVE

Röszke föllélegezhet: megszűnt a sor – FRISSÍTVE

Tompa felé is kellett terelni, de mostanra helyreállt a rend. Tájékozódjon, mielőtt Szerbiába indul! Lehet, megéri a kevésbé forgalmas átkelők felé kerülni.

Már a hétvégén erősödik a határátkelők forgalma

Már a hétvégén erősödik a határátkelők forgalma

Már ettől a hétvégétől a forgalom erősödésére számít a rendőrség a röszkei határátkelőhelyen, mert a Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkások szabadságra, a turisták pedig nyaralni indulnak.

Megnövekedett forgalom várható Röszkén

Az ünnepek miatt folyamatosan intenzív forgalom várható január közepéig Röszkén - tájékoztatta kedden a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

Újra torlódás alakult ki Röszkén

Teljes kapacitással üzemel a Röszke Autópálya-határátkelőhely, ennek ellenére – a szabadságról Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások utazása miatt – jelentős a várakozás a belépő oldalon.

Torlódás a röszkei határátkelő belépő oldalán

Torlódás a röszkei határátkelő belépő oldalán

A szabadságuk leteltével Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások és nyaralók miatt háromórás várakozásra kényszerülnek az utazók a röszkei határátkelőhely belépő oldalán csütörtök délelőtt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Megszűnt a torlódás Röszkén

Megszűnt a torlódás a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen vasárnap, a hajnali órákban. Mindkét irányban folyamatos a forgalom.

Újra torlódik a forgalom Röszkén

Újra torlódik a forgalom Röszkén

Teljes kapacitással üzemel a Röszke Autópálya-határátkelőhely, mind a 9 sáv nyitva van. Ennek ellenére jelentős torlódás alakult ki a kilépő oldalon.

Elindult a hétvégi roham Röszkénél

Teljes kapacitással üzemel a Röszke Autópálya-határátkelőhely, mind a 9 sáv nyitva van. Ennek ellenére már jelentős torlódás alakult ki a kilépő oldalon. A rendőrség az M5-ös autópálya 173-as kilométerénél szakaszosan Tompa felé tereli a forgalmat.

Óriási forgalom volt a hétvégén Röszkén

Óriási forgalom volt a hétvégén Röszkén

Hatalmas forgalmat bonyolított le a teljes kapacitáson működő röszkei határátkelő. Közel 35 ezer járművel mintegy 135 ezer ember vette igénybe a Röszke Autópálya-határátkelőhelyet az elmúlt hétvégén. Az átkelőn mind a 9 kilépő oldali sáv folyamatosan működött, ezeken Szerbia irányába 97946 embert és 25226 járművet léptettek ki a rendőrök.

Archívum