Címoldal

Érmekkel tértek haza a szegedi öklözők

szeged tv tartalom A Boxvilág Ökölvívóképző SE fiataljai a Kőszegi Ostrom Kupán szerepeltek. A torna egy állomása annak a versenysorozatnak, ami a sportágat igyekszik népszerűsíteni. Szuknai Zsuzsanna tanítványai érmekkel tértek haza a Dunántúlról.

Meghalt Muhammad Ali, minden idők legnagyobb bokszolója

Hetvennégy éves korában meghalt az évtizedek óta Parkinson-kórral küzdő Muhammad Ali. A háromszoros bokszvilágbajnok napokkal ezelőtt került egy phoenixi kórházba, helyi idő szerint péntek este halt meg, közölte a család szóvivője. - írja az Index

Algyőn kinyílt a pofonzsák vasárnap

Egymás követték az izgalmas meccsek vasárnap az algyői faluházban, a harmadik alkalommal megrendezett algyői pofonparti elnevezésű ökölvívó versenyen. 11 klub 70 bunyósa szállt ringbe a sportág népszerűsítését szolgáló rendezvényen.

Eredményes hétvégét zártak a szegedi vívók

Eredményes hétvégét zártak a szegedi vívók

Április első hétvégéjén Debrecen városa adott otthont a Magyar Egyetemisták és Főiskolások Országos Bajnokságának ahol az SZTE-t 8 fős csapat képviselte.

Sikeresek voltak a szegedi vívók

Sikeresek voltak a szegedi vívók

Eredményes hétvégéken vannak túl az SZTE Vívó Klub versenyzői, a szeptemberi idény kezdés óta számos hazai és nemzetközi, tőr és párbajtőr versenyen szerepeltek eredményesen.

Vívás: Jól kezdődött az idény Bakó Tamásnak

Vívás: Jól kezdődött az idény Bakó Tamásnak

Megkezdődött a szezon a vívóknál is, az SZTE Vívó Klub versenyzői július végén kezdték meg a felkészülést erre az idényre, amely munka meghozta gyümölcsét, Bakó Tamás hétvégi remek szereplésével vezeti a hazai felnőtt ranglistát.

Szegedi női boxoló az Európa Játékokon

A női ökölvívótornán is lesz szegedi résztvevő a június 12-én kezdődő bakui Európa Játékokon. A Szeged Box Club versenyzője Nagy Bianka a 64 kg-os súlycsoportban képviseli majd a magyar színeket.

Erre a kastélyra kevés a lottóötös

Manny Pa­cquaio élete meccsére készül Floyd Mayweather ellen, ám a kemény felkészülést is meg kell néha szakítani. És mit csináljon ilyenkor az ember? Mondjuk vásároljon!

100 millióért szállhat ringbe Madár

Bár az orosz Gyenyisz Gracsov (30) elleni márciusi veresége után leírták, mégis hatalmas lehetőség előtt áll Erdei Zsolt (39). A Bokszvilágszervezet (WBO) egykori félnehézsúlyú, illetve a Bokszvilágtanács (WBC) korábbi cirkálósúlyú világbajnok profi ökölvívójának amerikai menedzsmentje André Warddal (29) tárgyal.

Vívás: 3 hétvége, 14 szegedi érem

Vívás: 3 hétvége, 14 szegedi érem

Balatonalmádi, Hódmezővásárhely, Budapest, Győr, Szigetszentmiklós, Debrecen, Birmingham (Egyesült Királyság). Az elmúlt hetekben a felsorolt városokban szerepeltek eredményesen az SZTE Vívó Klub versenyzői.

Korábbi híreink

Szegedi fiatalok a gyermek vívó OB

Az elmúlt hétvégén Hódmezővásárhelyen rendezték a gyermek tőrözők országos bajnokságát. Az SZTE Vívó Klubot 7 versenyző képviselte.

Nemzetközi vívóverseny Szegeden

Nemzetközi vívóverseny Szegeden

Múlt hétvégén, Szegeden, a Kenyérgyári úti Squash Clubban rendezték meg a II. Starcopy Kupa elnevezésű bambi fiú és lány tőr-, illetve B kategóriás felnőtt férfi és női párbajtőrversenyt. A versenyt a Squash Klub és a Szegedi Tudományegyetem Vívó Klub közös szervezte meg.

Vívás: újabb érmek Szegednek

Vívás: újabb érmek Szegednek

Az SZTE Vívó Klub versenyzői Budapesten és Belgrádban versenyeztek az elmúlt hétvégén. Mind a két helyszínen nagyszerűen küzdöttek a szegediek és dobogós helyezésekkel tértek haza.

Eredményes hétvége a vívóknál

Múlt hétvégén Budapesten rendezték meg a kadet korosztályú tőrözők országos bajnokságát, ahol az SZTE Vívó Klub 9 versenyzővel képviseltette magát. A fiatal tehetségek mind egyéniben, mind a csapatversenyben pástra léptek.