Címoldal

Helyreáll a rend a LED-es körforgalomban

Helyreáll a rend a LED-es körforgalomban

Befejezik a jótállási kötelezettség keretében végzett javítási munkálatokat. Pénteken hajnalban megszűnik az ideiglenes forgalomelterelés, a jelzőlámpákat visszakapcsolják, és újra több sávon járható lesz a Kossuth Lajos sugárút – Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalom.

Jelzőlápás körforgalom: hétfőtől fénycsere!

Jelzőlápás körforgalom: hétfőtől fénycsere!

Hétfőtől teljesen kicseréli a kivitelező a burkolatba épített világító fényeket a Kossuth Lajos sugárút és Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban. A jótállási kötelezettség keretében végzett javítás alatt a jelzőlámpák nem működnek, vezessenek óvatosan!

Újra működik a gáz-kút a Vásárhelyi Pál utcában

Újra működik a gáz-kút a Vásárhelyi Pál utcában

SZEGED TV - Tegnap este újraindították a szolgáltatást a Vásárhelyi Pál utcában, ahol tíz napja egy robbanás miatt üzemképtelenné vált a gáztöltő-állomás.

Ismét összecsaptak a lóerők SzegedenFotógalériával

Ismét összecsaptak a lóerők Szegeden

Hagyományoknak megfelelően a kamionos találkozó záróakkordja a gyorsulási verseny volt, amelyet idén a Vásárhelyi Pál utcában rendeztek meg.

Javítási munkák a Rókusi körúti körforgalomban

Javítási munkák a Rókusi körúti körforgalomban

Szerda délelőtt garanciális javítási munkákat végez a kivitelező a Kossuth L. sgt.-Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban. Az autósok fokozott figyelemmel közlekedjenek a körforgalomban!

Négy sávon járható a Vásárhely Pál utcaFotógalériával

Négy sávon járható a Vásárhely Pál utca

A kitűzött határidőnél pár nappal hamarabb elkészült a Vásárhelyi Pál utca szélesítése a Bakay Nándor utcai korforgalom és a Kenyérgyári út között. Botka László polgármester szerda délelőtt ünnepélyesen adta vissza a szegedieknek a faltól falig megújult városi útszakaszt, amelyet déltől teljes szélességében vehettek birtokba az autósok.

Az év végig elkészül a Vásárhelyi Pál utca

Az év végig elkészül a Vásárhelyi Pál utca

Az év végére végig négysávos lesz a Vásárhelyi Pál utca, ahol kétszer két forgalmi sáv épül a Bakay Nándor utca és a Kenyérgyári út közötti szakaszon. A felújítási munkálatok és a rókus-móravárosi főgyűjtő csatorna továbbépítését a Colas Út Zrt. végzi el 564 millió forintért.

Különleges eljárással dolgozik a kivitelezőFotógalériával

Különleges eljárással dolgozik a kivitelező

A terveknek megfelelően dolgozik a kivitelező a Vásárhelyi Pál utca felújításának második ütemén. A napokban egy különleges eljárással megkezdték a Kálvária sugárút és a Vásárhelyi Pál utcai kereszteződése alatt átfúrni az 1,2 méter átmérőjű csapadékvíz-elvezető csatornát.

Év végére kész a Vásárhelyi Pál utcaFotógalériával

Év végére kész a Vásárhelyi Pál utca

Hétfőtől egyirányúsították a Vásárhelyi Pál utca Kenyérgyári út és Bakai Nándor utca közötti szakaszát, ezzel kezdetét vette a felújítás. Ma már intenzíven dolgoztak a kivitelező emberei, hisz december 31-ére végezni kell a munkával.

Hétfőtől egyirányú a Vásárhelyi Pál utca

Hétfőtől egyirányú a Vásárhelyi Pál utca

Augusztus 6-án megkezdődnek a Vásárhelyi Pál utca második szakaszán az útszélesítési munkálatok. Ezért hétfőtől egyirányú lesz a Vásárhelyi Pál utca a Bakay Nándor utcától a Kenyérgyári útig. A 13, 13A és a 90, 90F buszjáratok útvonala is módosul.

Korábbi híreink

Aláírták a szerződés, folytatódhat a munka

Aláírták a szerződés, folytatódhat a munka

Az Önkormányzat és a közbeszerzés nyertese, a Colas Út Zrt. ma aláírta a Vásárhelyi Pál utca II. ütem komplex felújítására és a Rókus-móravárosi főgyűjtő csatorna megépítésére kiírt kivitelezési szerződést. Az idei év végére a Vásárhelyi Pál utca végig négy sávos lesz.

Folytatódhat a munka a Vásárhelyi Pál utcában

Folytatódhat a munka a Vásárhelyi Pál utcában

Tavaly decemberben készült el és adták át a Vásárhelyi Pál utca felújításának első ütemét, a Bakay Nándor és a Pulz utca közötti szakaszt. Amennyiben minden jól megy, akkor akár augusztusban folytatódhat a munka a Kálvária sugárútig.

Hatszázmillió forintból újulnak meg a város útjai

Hatszázmillió forintból újulnak meg a város útjai

Sikeres pályázatok nyomán közel 600 millió forintból újulhatnak meg idén Szeged belterületi útjai. Többek között a Rókusi körút és Hont Ferenc utca kaphat új burkolatot, a Belvárosi temetőnél biztonságos átkelő épül, és az idén folytatódik a Vásárhelyi Pál utca tavaly megkezdett négysávosítása is.