Címoldal

Rászorulókat rövídített meg 11 millióval egy nő

Vádat emelt a Szegedi Ügyészség azzal a helybéli nővel szemben, aki az egyik magyarországi egyház keretében végzett tevékenysége közben 11 millió forintot tulajdonított el a rászorulóktól.

Szerb embercsempészek ellen emeltek vádat Szegeden

Vádat emeltek két szerb férfi és egy nő ellen, akik tizennyolc afgán és pakisztáni állampolgárt próbáltak a szerb-magyar határ térségéből Nyugat-Európába szállítani - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Kábítószercsempészek ellen emeltek vádat Szegeden

Vádat emelt egy macedón és egy koszovói-horvát kábítószercsempész ellen a Csongrád Megyei Főügyészség, mindkét férfi több mint tíz kilogramm marihuánát próbált Magyarországon keresztül Nyugat-Európába szállítani - tájékoztatta a főügyészség helyettes szóvivője kedden az MTI-t.

Albán kábítószercsempész ellen emeltek vádat

Vádat emelt az ügyészség egy albán férfi ellen, aki 16 kilogramm marihuánát akart hazájából Magyarországon keresztül Németországba csempészni - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség vezetője csütörtökön az MTI-t.

Szerb kábítószer-csempész ellen emeltek vádat

Vádat emelt az ügyészség egy szerb férfi ellen, aki kilónként 300 euró ellenében vállalta, hogy Koszovóból kábítószert csempész Nyugat-Európába - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

Magyar embercsempészek ellen emeltek vádat Szegeden

A szerb-magyar határ közeléből szállított Ausztriába illegális bevándorlókat három férfi, embercsempészés minősített esete miatt vádat emelt ellenük az ügyészség - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Pincéjében nevelt kendert egy szegedi házaspár

Belvárosi lakása pincéjében alakított ki kenderültetvényt egy szegedi házaspár, amellyel szemben vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Vádat emeltek a robbantással fenyegetőző szegedi férfival szemben

Vádat emeltek azzal a szegedi férfival szemben, aki az Allah Akbar kifejezést is használva fenyegetőzött robbantással a rendőrségnél telefonon – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Vádemelési javaslat a dohánybolti betörőkkel szemben

A rendőrség vádemelést javasol egy baksi testvérpárral szemben, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy több millió forint értékben dohánytermékeket loptak egy szegedi dohányboltból.

Kábítószer-kereskedők ellen emeltek vádat Szegeden

Kokainnal kereskedő győri és szegedi lakosok ellen emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség - tájékoztatta az intézmény szóvivője hétfőn az MTI-t.

Korábbi híreink

Holland kábítószercsempészek ellen emelt vádat az ügyészség

Vádat emelt a Csongrád Megyei Főügyészség két holland állampolgárságú férfival szemben, akik egy kamionban elrejtve több mint 400 kilogramm marihuánát próbáltak meg Magyarországon keresztül a hazájukba csempészni - tájékoztatta az ügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Kábítószer-kereskedők ellen emeltek vádat

A Csongrád Megyei Ügyészség vádat emelt két férfival szemben, aki pentedronnal kereskedett, és egyikőjük kábítószer hatása alatt vezetett személygépkocsit - tájékoztatta Szanka Ferenc szóvivő pénteken az MTI-t.

Vádat emeltek egy ittasan halálos balesetet okozó férfi ellen

Vádat emelt az ügyészség egy férfi ellen, aki tavaly ittasan és kábítószer által befolyásolt állapotban halálos balesetet okozott Szegeden - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője szerdán az MTI-t.

Mentőst vert – vádemelést javasolnak a rendőrök

A Szegedi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki egy mentőautó gépkocsivezetőjét bántalmazta.

Vádemelés az edzőtermi garázdák ügyében

A rendőrség vádemelést javasol két férfival szemben, akik egy szegedi edzőteremben előzetes szóváltást követően bántalmazták egymást. Az eset még tavaly decemberben történt.

Vádemelési javaslat a szegedi rablókkal szemben

A rendőrség vádemelést javasol azzal a két szegedi férfival szemben, akik a gyanú szerint időskorú asszonyt raboltak ki 2016 januárjában.

Vádat emeltek a migránsnak vélt szegedi férfi bántalmazói ellen

Vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség azzal a három férfival szemben, aki tavaly nyáron bántalmazott egy migránsnak vélt helybéli férfit - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

Vádat emeltek egy szerb kokaincsempész ellen

Különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntette miatt emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség azzal a szerb férfival szemben, aki 7,5 kilogramm kokaint és amfetamint akart tavaly Hollandiából Magyarországon keresztül hazájába csempészni - tájékoztatta a főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Önkormányzati cég volt vezetőit vádolják

Önkormányzati cég volt vezetőit vádolják

Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt vádat emelt a szegedi önkormányzat tulajdonában álló egyik gazdasági társaság korábbi ügyvezetőjével és gazdasági vezetőjével szemben - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t. (videóval)

Több száz milliót csaltak ki az államtól

Több száz milliót csaltak ki az államtól

szeged tv tartalomNem létező diákok után vett fel több száz millió forint állami támogatást egy alapítványi iskolahálózat, a csalás éveken át folyt. A Nemzeti Adó és Vámhivatal nyomozói vádemelési javaslattal adták tovább az iratokat a Csongrád Megyei Főügyészségnek. (videóval)

Archívum

Kitépte haragosa füléből fülbevalóját

Mindenét elvitték, mire felébredt

Vádlottak padján a gázolaj tolvajok

Vádat emeletek a szegedi ékszerüzlet kifosztói ellen

A vádlottak padjára ülnek a házaspár támadói

Vádlottak padján a szalámi tolvaj

Bíróság elé kerül a garázda férfi

Vádemelés a rablóbanda ellen

Vádemelési javaslat lopás, rablás és testi sértés miatt

Vitt mindent, ami a keze ügyébe került

Embercsempészek ellen emeltek vádat Szegeden

A vád előkészítésén dolgozik az ügyészség

Vádat emeltek egy szegedi bíró ellen

Mégis le kell majd mondania Keresztúrinak?

Napirendre kerülhet a Keresztúri-ügy

Vádemelési javaslat a Csillag téri garázdák ellen

Vádat emeltek Keresztúri Farkas Csaba ellen