Címoldal

Szegeden cserélték be először a kapuslegendát

Szegeden cserélték be először a kapuslegendát

Szuper Levente volt az első magyar jégkorongozó, akit NHL-csapat szerződtetett. A 37 éves, 98-szoros magyar válogatott kapust sok élmény köti Szegedhez. Erről is mesélt a Szegedi Tükörnek.

Újabb 2,3 milliárdnyi közpénzt kap a felcsúti futballakadémia

További milliárdok érkezhetnek a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványhoz, miután a Magyar Labdarúgó-szövetség a napokban jóváhagyta a szervezet idei sportfejlesztési programját. A kormányfő által alapított és Mészáros Lőrinc által elnökölt akadémiához, ha ügyesen házalnak a cégeknél, ezúttal 2,3 milliárdnyi adóforint kerülhet a tao-rendszer keretein belül.- írja a g7.hu

Megérkeztek a milliárdok Mészáros Lőrinc alapítványához

Újabb törvényt módosíthatnak annak érdekében, hogy ne kelljen elárulni, ki fizet az államkassza helyett a Felcsútnak - írja az mno.hu

Mészároséknak ki kell adniuk, mire költötték a tao-milliárdokat Felcsúton

Még nyár végén kötelezte arra a Székesfehérvári Törvényszék elsőfokú ítéletében a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt, hogy adja ki azoknak a beruházásoknak, megbízásoknak a szerződéseit, amelyeket a klubhoz beérkezett társasági adókedvezményből finanszíroztak. - írja a Magyar Narancs

Nagy Rita világbajnok lett Dublinban

Világbajnoki címet szerzett Nagy Rita a Dublinban rendezett utánpótlás kickbox vb-n. A szegedi Combat DSC tehetsége a junior lányok 55 kg-os súlycsoportjában lett aranyérmes kick-light szabályrendszerben.

Súlyos jelentés a hazai futballakadémiákról

A magyar futballban sokáig csak szólam volt, hogy az utánpótlás felé kell fordulni. Most egy független cég jelentése alapján kimondható: nagyok a bajok. - írja az Index

Harmadik lett a Szegedi Vízipóló Suli

Nagyszerű sikert ért el a Szegedi Vízipóló Suli a világ legnagyobb utánpótlás-vízilabdatornáján Olaszországban. A Szent-Györgyi SZVPS U11-es csapata a közel 100 fős mezőnyben a harmadik helyet szerezte meg.

Szeged büszke a sportjára, és támogatja isFotógalériával

Szeged büszke a sportjára, és támogatja is

A városi közgyűlés Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottsága elbírálta az utánpótlás-nevelés támogatására beérkezett pályázatokat, és elosztotta a rendelkezésre álló közel 8 millió forint nagy részét.

Jól szerepeltek a szegedi görkorisok a jégen is

Jól szerepeltek a szegedi görkorisok a jégen is

Nagyszerű eredménnyel zárták a Tornádó Team sportolói a nagypályás jeges versenyszezon utolsó hazai versenyét. A nemzetközi gyakorlat, azaz, hogy a görkorcsolyások remek eredményeket szállítanak a jégen is, itthon is bebizonyította létjogosultságát.

Közös fotón a MOL-Pick Szeged utánpótlásaFotógalériával

Közös fotón a MOL-Pick Szeged utánpótlása

Közös fotózáson vettek részt szombaton a MOL-Pick Szeged utánpótlás kézilabdázói az újszegedi sportcsarnokban. Az eseményről látványos videó is készült, amelyet a Szeged Televízióban nézhetnek majd meg.

Korábbi híreink

Főnix Mix: új mez, új támogató

Főnix Mix: új mez, új támogató

Tényleg komolyan gondolták: megkötötte az első támogatói megállapodást a Főnix Mix Alapítvány. Egyúttal bemutatták a csapatok mezeit.

Magyar siker az utánpótlástornán

Négycsapatos nemzetközi utánpótlástornát rendeztek a hétvégén Szegeden, amelyen 15-16 évesekből álló együttesek vettek részt.

Sporttoborzóra készül Szeged

Sporttoborzóra készül Szeged

Szombaton nemcsak vásárolni lesz érdemes a Budapesti úton, hanem sportolni is. A gyerekeknek különösen.

Főnix Mix: bátrak, hogy belevágtak

Főnix Mix: bátrak, hogy belevágtak

Több mint egy hónapja szépen csendben új alapítvány alakult Szegeden. A gyerek- és a veteránfocit karolnák föl. Meg a magyar nótát.

Négycsapatos vízilabdatorna az Aquapolisban

Sztárcsapatok a vízben, sztárbírók a medence partján: ez a Napfényfürdő Aquapolis–Hunguest Hotels Challenge Cup vízilabda torna.

Megint Felcsút kaszálta a legtöbbet a TAO-pénzekből

2014-ben a korábbinál ismét több, 2,2 milliárd forint TAO-pénz vándorolt a felcsúti focialapítvány kasszájába. Ezzel 2010 óta több mint 9 milliárd forintot szerzett az alapítvány. - írja a hvg

Edzőlegendák előtt tisztelgő vízilabdázók

Edzőlegendák előtt tisztelgő vízilabdázók

Lihotzky Károly és Kiss Lajos monogramja a következő szezonban ott lesz a Szegedi Vízipóló Suli valamennyi játékosának úszósapkáján és a fürdőnadrágjaikon.

Mini-világbajnokság a sportuszodában

Mini-világbajnokság a sportuszodában

Felkészülés, mindenből: tesztelik az új szabályokat is, amelyekről olimpiai bajnokunknak, Molnár Tamásnak megvan a véleménye...

Tornádós érmek Kazincbarcikáról

Tornádós érmek Kazincbarcikáról

Hat aranyat, nyolc ezüst- és két bronzérmet görkorcsolyáztak össze a Tornádó Team tagjai a diákolimpián.

Szegedi Korcsolyázó Egyesület: Celje az aranyváros

Szlovéniából, az Alpok-Adria körverseny utolsó állomásáról a fiatal korisok három arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel térhettek haza.

Archívum