Címoldal

Szállítják az eredményeket a gyorskorcsolyázók

Szállítják az eredményeket a gyorskorcsolyázók

szeged tv tartalom A Tornádó Team Szeged gyorsasági görkocsolyázói egyik nemzetközi tornáról mentek a másikra. Tajvanon az Universiadén sikerült pontot szerezniük Kéri Ferenc tanítványainak, majd Kínában folytatták a versenyzést. A felnőtt világbajnokságon is sikerült bekerülni a legjobbak közé.

Universiade: Olasz Anna aranyérmes Tajpejben

Universiade: Olasz Anna aranyérmes Tajpejben

Olasz Anna aranyérmes lett a nyíltvízi úszók női 10 kilométeres versenyében a tajvani Universiadén. A szegedi úszó a magyar küldöttség tizenegyedik érmét szerezte az egyetemisták és főiskolások tajpeji versenyén.

Szegedi sportolók az Universiaden

szeged tv tartalom A hétvégén elkezdődik az idei év legnagyobb multisport eseménye az Universiade. A tajvani viadalon több szegedi is érintett lesz. Bogdán Annabella gerelyhajító, és a szintén Eperjesi Lászlóval készülő Huszák János diszkoszvető. A két atléta szombaton utazik a távol keletre, ahol mindketten saját csúcsukat győznék le.

Szegedi fiatalok a tajvani Universiaden

szeged tv tartalom Két hét múlva kezdődik Universiade. Az olimpia után ez a legnagyobb multisport esemény a világon. Az egyetemistáknak, és főiskolásoknak rendezett versenysorozat programjába idén bekerült a gyorsasági görkorcsolya is. Hazánkat öten képviselik ebben a sportágban, valamennyien a szegedi Tornádo Team SE tagjai.

Szegedi korcsolyázó is küzd a téli Universiadén

Szegedi korcsolyázó is küzd a téli Universiadén

Tizenhét fős magyar csapat utazott az olaszországi Trentóba a szombatig tartó 26. téli Universiadéra, az egyetemista és főiskolás sportolók világversenyére. A magyar küldöttség tagja a rövidpályás gyorskorcsolyázó szegedi Lajtos Szandra is. A hölgyek december 18. és 20. között versengenek majd a rövidpályás gyorskorcsolyában.

Nagy Péter negyedik súlyemelésben

Nagy Péter a negyedik helyen végzett súlyemelésben a +105 kilogrammos kategóriában az oroszországi Kazanyban zajló 27. Universiade pénteki napján.

Vincze Balázs lesz az egyetemisták kapitánya

Vincze Balázs lesz az egyetemisták kapitánya

Az A-Híd Szeged tájékoztatása szerint a Magyar Vízilabda-szövetségben döntöttek arról, hogy a nyári kazanyi Universiadén rajthoz álló magyar férfi vízilabda-válogatott kapitánya Vincze Balázs, a Szeged trénere lesz.