Címoldal

A NAV ismét meghirdette az adótraffipaxot

A NAV ismét meghirdette az adótraffipaxot

szeged tv tartalom Az adóhatóság előre bejelentett vizsgálatokat tart, elsősorban olyan helyszíneken, ahol sok az árus, illetve nagy a kereskedelmi forgalom. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal emellett folytatja a szúrópróba-szerű ellenőrzéseket is. (videóval)

Gyorshajtókat próbál kiszűrni a rendőrség

Gyorshajtókat próbál kiszűrni a rendőrség

A rendőrség 24 órás sebességellenőrzéssel próbálja kiszűrni a gyorshajtókat; az európai akció, az úgynevezett Speedmarathon szerda reggel 6 órától csütörtök reggel 6 óráig tart.

Egész nap dolgoznak majd a traffipaxok húsvét után

Egész nap dolgoznak majd a traffipaxok húsvét után

Egész napos sebességellenőrzéssel próbálják kiszűrni a gyorshajtókat április 19-én 6 órától másnap 6 óráig egy évek óta ismétlődő európai akció, az úgynevezett Speedmarathon keretében - közölte az ORFK pénteken.

Totális csőd a szupertraffipax

Nőtt a hazai közutakon a balesetek száma 2016-ban, csak a halálos áldozatok száma csökkent, de az autópályákon jelentősen emelkedett a balesetek száma, noha ott már a szupertraffipaxok is felügyelik a közlekedőket. - írja a civilhetes.net

Kudarcot vallott a szupertraffipax?

Nem hozott látványos javulást a közlekedésbiztonság növelése érdekében élesített 525 darab készülék: 2016-ban tovább nőtt a személyi sérüléses balesetek száma. - írja a vezess.hu

Nem kegyelmez a szupertraffipax

Öt nap híján három hónap alatt – április 5. és június 30. között – 79 332 közlekedési szabályszegést rögzített a rendőrségi „szupertraffipaxok” hálózata, vagyis az úgynevezett Véda intelligens közúti kamerarendszer – írja a nol.hu

Rengeteget kaszálnak az új traffipaxokkal

Megközelítheti az egymilliárd forintot az április óta élesben működő szupertraffipaxok képei nyomán kiszabott bírság. A VÉDA országos közlekedésellenőrző rendszer 365 fix kameráját 134 balesetveszélyes útra telepítették. - írja az Origo

A VÉDA Szegeden is sok szabálysértőt kapott el

A VÉDA Szegeden is sok szabálysértőt kapott el

szeged tv tartalom Egy hónap alatt egymillió járművet ellenőrzött az új szupertraffipax-rendszer. Az adatok szerint minden ezredik járművezető követett el szabálytalanságot. A legtöbben sebességtúllépés miatt kaptak büntetést. Ezekről az adatokról elsőként a Szeged Televízió kapott tájékoztatást az Országos Rendőrfőkapitányságtól. (videóval)

24 óra, amikor minden traffipax üzemben lesz

24 óra, amikor minden traffipax üzemben lesz

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL, 24 órás összeurópai sebességellenőrzést – úgynevezett Speedmarathont – végez, melyhez 24 tagállam csatlakozott. Figyelemmel az ellenőrzés elmúlt évi kedvező tapasztalataira, a magyar rendőrség ismét részt vesz az akcióban.

Az első videók arról, miket büntettek eddig szupertraffipaxok

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy április 5-e óta működik a Véda közúti intelligens kamerahálózat, vagyis közismertebb nevén a szupertraffipax. A 365 fix sebességmérő országszerte 134 helyen üzemel. - írja a szeretlekmagyarorszag.hu

Korábbi híreink

Így védekezz az új traffipaxok ellen

Szörnyű a káosz a médiában az új forgalom-ellenőrző kamerarendszerrel kapcsolatban. Megpróbálunk egy kicsit rendet tenni a tények, tévhitek és legendák között. - írja a vezess.hu

Keddtől működik élesben az új traffipaxrendszer

Keddtől működik élesben az új traffipaxrendszer

Kedd reggel 8 órától üzemszerűen működnek a hivatalosan Véda közúti intelligens kamerának nevezett új fix traffipaxok. Az új kamerák a sebességmérés mellett - a többi között - forgalomszámlálásra és többféle szabályszegés felismerésére, dokumentálására is alkalmasak.

Figyelem, holnap reggeltől már mérnek a szupertraffik

Kedd reggel 8 órakor elkezdenek mérni az új fix szupertraffipaxok, itt a lista, hol érdemes figyelnünk! Az úgynevezett VÉDA kamerák április 5-én reggel 8 órától már üzemszerűen működnek – közölte a rendőrség. - írja a hvg

Hamarosan bírságolnak a szupertraffipaxok

A rendőrség továbbra sem tudja, mikor kezdik küldeni a büntetéseket a 365 fix traffipax felvételei alapján. Még a tesztelés zajlik, de hamarosan jön az éles üzem. - írja a vezess.hu

Csütörtöktől élesben figyel a mindentlátó traffi

Csütörtöktől élesben is elkezdik figyelni az autósokat az intelligens traffipaxok - mondta az MTI-nek Jámbor István alezredes, az ORFK közlekedésrendészeti osztályának vezetője egy hétfői sajtótájékoztatón, melyet stílusosan a közlekedési balesetek áldozatainak emlékművénél tartott.

Csütörtöktől élesek a szupertraffipaxok

Csütörtöktől kezdi meg éles üzemét a VÉDA közúti intelligens kamerahálózat első 160 egysége, a mérések attól kezdve már joghatással járnak - jelentette be Jámbor István alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetője hétfőn Óbudán, a közlekedési balesetek áldozatainak emlékművénél tartott sajtótájékoztatóján.

Már az utakon a rendőrség mindent látó kamerái

Egyelőre "csak" tesztelik a berendezéseket, amelyek a gyorshajtástól a záróvonal átlépéséig számos jogsértést automatikusan regisztrálnak.

Már utcán az új traffipaxok - ezt tudják

Összesen 500 új traffipax megvásárlását tervezi a rendőrség. Nem lesznek a sofőrök kedvencei, mert ezek már nem csak sebességet mérnek.

Hamarosan "lőnek ránk" a mindent látó traffipaxok

Az InfoRádió úgy tudja, hogy már tesztelik a rendőrök az új sebességmérőket. A traffipaxok várhatóan már januárban kikerülnek az utakra. Az új eszközökkel nemcsak sebességet tudnak majd mérni a rendőrök, hanem képesek lesznek figyelni a szabálytalan sávváltást, a buszsáv jogszerűtlen használatát, a tiloson áthajtást, de akár a biztonsági öv használatának elmulasztását is pontosan dokumentálni tudják.

Lavina: ellepik az országot a traffipaxok

Lavina elnevezéssel országos sebesség-ellenőrzési akciót indít október utolsó hetében a rendőrség – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata csütörtökön a rendőrség honlapján.

Archívum