Címoldal

200 ezer szórólapot nyomtattak a kamionosoknak az előzési tilalomról

Kétszázezer példányban készített figyelemfelhívó szórólapot az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Országos Balesetmegelőzési Bizottság a tehergépjárművek előzési tilalmáról és a követési távolság betartásáról a gyorsforgalmi utakon - közölte az ORFK kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon csütörtökön.

Teljes lesz a rakpartzár a halfesztivál miatt

Teljes lesz a rakpartzár a halfesztivál miatt

A hétvégi, háromnapos halfesztivál előkészületei miatt ma, szerda délután 6 órától már tilos lesz megállni a Huszár Mátyás rakparton. Holnaptól pedig le is zárják a folyó menti utat.

Nem mindegy, hová szereljük a klímát

Nem mindegy, hová szereljük a klímát

szeged tv tartalom Nyáron többen szereltetnek fel klímát házukra, igaz ez a műemlékvédelmi épületek esetében is. A belváros impozáns lakóházaira sem tilos a légkondicionáló elhelyezése, de az nem mindegy, hogy hová történik. (videóval)

Újabb útfelújítások indulnak a belvárosban

Újabb útfelújítások indulnak a belvárosban

Három utcában nem lehet hétfőtől parkolni a belvárosban. A Feketesas, Kígyó és Kiss Menyhért utcákban útfelújítás kezdődik, ezért a forgalom félpályán haladhat az érintett szakaszokon. Ha az időjárás kedvező lesz, a munkálatok három hétig tartanak majd.

Kitiltották Micimackót Kínában a netről

Politikailag túlságosan érzékeny témává vált, ezért eltüntették a kínai közösségi médiából Micimackót. - írja a vilagszam.hu

Fokozódik a tűzveszély, tilos a tűzgyújtás

Fokozódik a tűzveszély, tilos a tűzgyújtás

Általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a földművelésügyi miniszter az erdőkben és fásításokban, valamint azok határától számított kétszáz méteres körzetben lévő külterületi ingatlanokon - közölte a szaktárca kedden.

Útfelújítás kezdődik kedden a nagykörúton

Útfelújítás kezdődik kedden a nagykörúton

A tavaszt, a jó idő kezdetét jelzi az is, hogy megkezdődik a város útjainak felújítása, karbantartása. Az idén elsőként a nagykörút egy szakasza fiatalodik meg: három napig útzárra és parkolási tilalomra is számítani kell.

Járvány nincs, látogatási tilalom van

Járvány nincs, látogatási tilalom van

szeged tv tartalom Szombat óta tart a makói kórházban a dolgozók kanyarós megbetegedése miatt elrendelt zárlat. Szegeden egyelőre nem tapasztalták a vírus megjelenését, de a Klinikai Központ vezetője saját hatáskörben látogatási tilalmat rendelt el a szegedi kórházakban és klinikákon.

Országos tűzgyújtási tilalmat rendeltek el

Országos tűzgyújtási tilalmat rendeltek el

Országos tűzgyújtási tilalmat rendelt el a Földművelésügyi Minisztérium pénteken. A szaktárca pénteken a kormány honlapján közzétett határozat szerint az általános tilalmat azonnali hatállyal átmeneti időre rendelték el az ország teljes területén lévő erdőkre és fásításokra, valamint azok határától számított kétszáz méteren belüli területekre.

Látogatási tilalmat rendeltek el Szegeden

Látogatási tilalmat rendeltek el Szegeden

szeged tv tartalom Megtízszereződött Szegeden az influenzások száma, ez azt jelenti, hogy járvány van. A Népegészségügyi Főosztály látogatási tilalmat rendelt el az intézményekben. A tilalom szerdától lép érvénybe és Szeged összes klinikai egységére, a deszki tüdőszanatóriumra, a hódmezővásárhelyi kórházra, illetve a kakasszéki gyógyintézetre érvényes. (videóval)

Korábbi híreink

Értetlenül áll a szakma Orbánék tilalma előtt

Tovább nehezítené a szélerőművek létesítését Lázár János miniszter – amellett, hogy ­amúgy tíz éve tilos szélerőművet létesíteni. - írja a nol.hu

Látogatási tilalom a szegedi gyermekklinikán

A városban nagy számban előforduló emésztőrendszeri fertőzéses megbetegedések miatt látogatási tilalmat rendeltek el a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) gyermekgyógyászati klinikájának mindkét telephelyén.

Meg ne próbáljon tüzet rakni a kertjében!

Meg ne próbáljon tüzet rakni a kertjében!

Akár 200 ezer forintjába is kerülhet, ha ki kell hívni a tűzoltókat! Az „alapbírság” is tízezrekbe fájhat. A cél egyébként nemes.

Újra bemehetünk a kórházba szeretteinkhez

Újra bemehetünk a kórházba szeretteinkhez

Véget ért az influenzajárvány. Sokáig tartott, magas aktivitású volt. A kórházakban a látogatási tilalmat is feloldották.

Influenzajárvány: mától él a látogatási tilalom

Influenzajárvány: mától él a látogatási tilalom

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve szerda reggeltől a megye összes fekvőbeteg-ellátó intézményben látogatási tilalmat rendelt el az influenzás megbetegedések jelentős száma miatt. A tilalom annak feloldásáig marad érvényben.

A szegedi Picket is sújtja az orosz hústilalom

A szegedi Picket is sújtja az orosz hústilalom

Komoly problémát okoz a magyarországi húsipari cégeknek, többek között a Pick Szeged Zrt.-nek, hogy május 14-étől átmenetileg megtiltotta termékeik bevitelét Oroszországba az ottani állat- és növényegészségügyi felügyelet, a Roszszelhoznadzor. Többen kifogásolták azt is, hogy az intézkedést az orosz hatóság nem indokolta.

Új táblákkal tiltják a dohányzást

Új táblákkal tiltják a dohányzást

Március 1-jéig, azaz szombatig kell a közforgalmú intézményekben kihelyezni azokat a feliratokat és jelzéseket, amelyek a dohányzási tilalmat, valamint a dohányzásra kijelölt helyet jelzik - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szerdán az MTI-vel.

Tűzgyújtási tilalmat rendeltek el a megyében

Tűzgyújtási tilalmat rendeltek el a megyében

A csapadékmentes, száraz időjárás miatt vasárnaptól tűzgyújtási tilalmat rendeltek el Csongrád megyében – tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t. Az általános tilalom érvényes az erdőkre és fásításokra, valamint az erdőterületek, illetve fásítások határától számított 200 méteren belüli területre.

Milliókat nyernek a trafikosok a szesztilalmon

Nem csak a dohányon gazdagodhatnak az újdonsült trafikosok. Azokban a kerületekben, településeken, ahol tilos az éjszakai alkoholárusítás, a nemzeti dohányboltok óriásit kaszálnak azzal, hogy rájuk a szabály nem vonatkozik.

Tűzgyújtási tilalom Csongrád megyében

Általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a Csongrád megye területén lévő erdőkre, valamint az erdőterületek határától számított kétszáz méteren belüli területre a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága.

Archívum