Címoldal

Testi sértés szemtanúit keresi a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik szemtanúk felkutatásában, akik információval rendelkezhetnek egy Szegeden történt bűncselekményről, amely még június 22-én történt.

Belvárosi bántalmazás: szemtanúkat keres a rendőrség!

Testi sértés és kifosztás gyanújával indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon négy személlyel szemben, akik egy férfit bántalmaztak, majd a gyanú szerint elvették értékeit.

Elfogták a szurkáló börtönőrt

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség őrizetbe vette, és gyanúsítottként hallgatta ki azt a börtönőrt, aki a gyanú szerint vasárnapra virradóra megkéselt egy férfit - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Pofonokkal indították az évet a fiatalok

Négyen verekedtek össze Szegeden az újév első napján a Széchenyi téren. Az ökölharcot szóváltás előzte meg. A résztvevők közül ketten 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Sörösüveggel zárták le a vitát

Fejbe verte vitapartnerét egy férfi Szegeden, miután az egyik vendéglátóhelyen szóváltásba keveredtek. A tettes ellen súlyos testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Mindent beismert a cigi miatt verekedő férfi

Mindent beismert a cigi miatt verekedő férfi

Önként jelentkezett az a férfi, aki a 2-es villamoson súlyosan bántalmazott egy utast, aki szóvá tette, hogy cigarettára gyújtott. Elfogták a szegedi nyomozók a villamoson verekedő férfi társát is. Ő ugyan a sértettet nem bántalmazta, de a villamosba a leszállást követően belerúgott.

Szerelemféltésből ütött, bíróságra került

A szegedi Vár utcában lévő söröző előtt veszett össze két nő 2013 márciusában. A vitát féltékenység váltotta ki, amelynek eredményeként B. Roxána egy alkalommal orrba ütötte a sértettet.

Késsel fenyegette élettársát

Kedden rátámadt élettársára a Rókusi körút egyik lakásában D. Zsolt, majd pénzt követelt tőle. Azzal fenyegetette, hogy megöli és elveteti tőle a gyerekét, ha nem adja át a nála lévő készpénzt.

Vádemelési javaslat lopás, rablás és testi sértés miatt

Több bűncselekményt is elkövetett az a szegedi férfi, akit még az év elején fogtak el a rendőrök. Ellen lopás és rablás valamint súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Szegedi Rendőrkapitányság, amelyet befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Félmillió forint a nyomravezetőnek! (fotóval)

500.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézrekeríteni egy Szegeden elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés tettesét.