Címoldal

Befulladt akcióterv - Tanácstalan szaktárca

„Kérdése korai és indokolatlan” – így reagált a Honvédelmi Minisztérium, amikor az iskoláktól, óvodáktól elvárt, nagy vitát kiváltó Honvédelmi Intézkedési Terv (HIT) néhány praktikus részlete iránt érdeklődtünk. - írja a nepszava.hu

Jövőre minden óvodának és iskolának fel kell készülnie a terrortámadásra

Terrorellenes intézkedési tervet kér a kormány az óvodáktól és az iskoláktól. Az intézményeknek júniusig kell összeírniuk, hogy vészhelyzet esetén milyen intézkedéseket hoznának. Az iskoláknak kiküldött levél szerint a potenciális terrorveszély miatt van rá szükség. - írja az abcug.hu

Amerikai bajtársaikra emlékeztek a tűzoltók Szegeden

Egyperces szirénázással tisztelegtek a 2001. szeptember 11-én elhunyt amerikai bajtársaik előtt a szegedi tűzoltók vasárnap délután.

Ismét a terror áldozataira emlékeztek Szegeden

Ismét a terror áldozataira emlékeztek Szegeden

A brüsszeli terrortámadás áldozataira emlékeztek gyertyagyújtással csütörtök este Szegeden, az Alliance Francaise épületénél, a belvárosban.

Jól vannak az EP-ben dolgozó szegediek

Jól vannak az EP-ben dolgozó szegediek

szeged tv tartalom Ujhelyi István és munkatársai a reggeli robbantások idején is Brüsszelben tartózkodtak, azonban szerencsére nem ott, ahol a robbanások történtek. A merényletekben a brüsszeli magyar állandó képviselet két munkatársa is megsebesült, mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Szegeden is gyertyák égtek az áldozatokért

Szegeden is gyertyák égtek az áldozatokért

Gyertyagyújtással emlékeztek több helyszínen is a szegediek szombaton este a párizsi terrortámadás áldozataira. Mécsesek égtek a Párizsi körúton és a szegedi Francia Intézet épülete előtt is.

Szegeden is emlékeztek a terror áldozatairaFotógalériával

Szegeden is emlékeztek a terror áldozataira

Több mint százan emlékeztek meg az Alliance Francaise szegedi irodája előtt, a Dugonics téren ma délután a francia Charlie Hebdo című szatirikus hetilap szerkesztőségében szerdán legyilkolt áldozatokra.