Címoldal

Elindult a nevezés a Virtuózok új évadára

A tehetséges ifjú zenészek február 9-ig jelentkezhetnek három korcsoportban a Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató műsor negyedik évadába.

Tehetséges fiatal zenekarok versenyeznek

Tehetséges fiatal zenekarok versenyeznek

szeged tv tartalom Hat évvel ezelőtt született meg Szegeden egy zenei tehetségkutató verseny ötlete. A szervezők eleinte csak helyi zenekaroknak szerettek volna fellépési lehetőséget biztosítani, mára azonban az ország minden pontjáról érkeznek az együttesek, hogy megméressék magukat. Az idei évad döntőjébe négy csapat került. (videóval)

Deszki gyerekek a tehetségkutatóban

Deszki gyerekek a tehetségkutatóban

szeged tv tartalom Pénteken ismét lehet szavazni a deszki Borbolya Néptánccsoportra. A gyerekek este a Fölszállott a páva tehetségkutató verseny döntőjében lépnek színpadra. A csapat szerdán tartotta utolsó próbáját, csütörtök hajnalban pedig elindultak a fővárosba. (videóval)

Király Viktor bejutott a Voice élő show-jába

Király Viktor elvesztette ugyan a párbajt, de Gwen Stefani élt a rablás lehetőségével, adott egy esélyt a magyar énekesnek, aki a továbbiakban az ő csapatában küzd majd a továbbjutásért. - írja az Origo

Magyar csoporton ámultak a tehetségkutatón

Újabb magyar előadócsoport aratott sikert egy külföldi tehetségkutató műsorban: a Freelusion Dance Company bejutott az NBC-n sugárzott America's Got Talent idei versenyébe. - írja a hvg.

Zenés beszélgetés a szegedi furulyavirtuózzal

Zenés beszélgetés keretében ismerkedhetnek meg a muzsikakedvelők március 30-án, hétfő délután 5 órától a Somogyi-könyvtár első emeleti folyóirat-olvasótermében Néveri Bencével, aki a Virtuózok című tehetségkutató verseny középdöntőjében kimagasló teljesítménnyel szerepelt.

X-Faktor: "Én nem gondoltam, hogy ilyen van!"

Hát persze, hogy rejtőzik pár csiszolatlan gyémánt is, de a meghallgatáson úgy tűnt, mintha lényegesen többen lennének az őrültek, és ezzel nemcsak a mentorok idegeit marcangolták.

Ki Mit Tube-10 nap 2,5 millió megtekintés

Még csak tíz napja rajtolt el, de máris 2,5 millió letöltésnél áll a Ki Mit Tube számlálója, miközben a zsűritagok alig győzik nézni és értékelni a netes tehetségkutatóra érkező pályázatokat.

Kilencmilliárdért keres tehetségeket a mentor

Még három évig biztosan képernyőn marad Simon Cowell, aki nagy összegre írt alá az egyik brit csatornával. A rekordszerződéssel ő lett minden idők legjobban fizetett tévése.

Új fegyvert vethet be a TV2 az X-Faktor ellen

Megvásárolta a TV2 a jelenleg legnépszerűbbnek tartott új énekes tehetségkutató műsor, a Rising Star sugárzási jogát az izraeli Keshet Internationaltól. A versenyben a nézők élőben, egy mobilalkalmzás segítségével szavaznak, az arcuk pedig megjelenik a képernyőn is.

Korábbi híreink

Az Attraction Angliában: Azt mindják, mi nyerünk!

Napi tizenkét órát próbálnak, a pulzusuk az egekben. Az Attraction a brit tehetségkutató döntőjére tartogatta titkos fegyverét. A magyar csapat a végső győzelemre is esélyes. A fő díj nem csekély, 170 millió forint!

A brit tehetségkutató döntőjében a magyar csapat

Bejutott a Britain's Got Talent brit televíziós tehetségkutató vetélkedősorozat jövő heti döntőjébe a szombati utolsó elődöntőn a magyar Attraction látványszínház, amely jó ideje a londoni fogadóirodák és a brit sajtó favoritja az egész idei mezőnyön belül.

Fölszállott a páva: Szeged jön a Dunán

Fölszállott a páva: Szeged jön a Dunán

Folytatódik a közmédia népzenei és néptánc tehetségkutató műsora, a Fölszállott a páva, amelyben ezúttal a szegedi és a pécsi selejtezők összefoglalóját láthatják szombat este a Duna nézői – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.

Azért tértem vissza, hogy beolvassak mentoroknak

Kovács László Stone nem tartja magát tipikus ötvenes éveiben járó fickónak, szívesebben áll ki a színpadra énekelni ahelyett, hogy otthon növesszen sörhasat a tévé előtt. A szegedi származású énekes második alkalommal próbálkozott az X-Faktor mentorai előtt, ezúttal sikerrel.

Mező Misi lesüketezte Caramelt

A Voice mesterei máris vérre menő harcokat vívnak egy-egy tehetséges énekesért. Legfőképpen Molnár Ferenc Caramel (30) és Mező Misi (34) között élesedett ki a helyzet.

Somló és Mező is hátat fordít a zenészeknek

Hamarosan indul a TV2-n a The Voice – Magyarország hangja elnevezésű zenei tehetségkutató, és hónapok óta folyik a találgatás, kik lesznek a Mesterek, azaz a zsűritagok. Mint kiderült Malek Andrea és Caramel mellett Mező Misi és Somló Tamás ül majd a zsűriben.