Címoldal

Rossz sorsjegyet kapott, 1,3 milliárdot nyert

Jól döntött az a nő, aki megvette azt a drágább sorsjegyet, amit véletlenül kapott a helyett, amit valójában kért. - írja a fortunaweb.hu

A GPS-t követve folyóba hajtott egy nő

Autója navigációs rendszerének utasításait követve egyenesen belehajtott egy folyóba egy nő New York államban – jelentette a helyi sajtó. A sofőr Port Jarvis városán hajtott keresztül, amikor egy sötét területre vezette a GPS-e, ahol lecsúszott egy sáros folyóparton, egyenesen a Neversink folyó vízébe. - írja a 24.hu

Kiderült: ő tette tönkre az Oscar-gálát

Százmil­liók előtt bőgött le az Amerikai Filmakadémia, miután a legfontosabb kategóriában nem azt a produkciót jelentették be legjobb filmnek, amelyik a díjat kapta.

Hatalmas tévedésnek indult, 576 millió forint lett a vége

Tévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében lakó férfi, aki a hivatalos ausztrál TattsLottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat. - írja az atv.hu

Csak egy kontinensnyit tévedett a pilóta

Eltévesztette a koordinátát az AirAsia pilótája, Kuala Lumpur helyett végül Melbourne-ben szállt le a gép. Pedig csak egy számjegyet gépelt hibásan. - írja a világszam.hu

A Tévedések vígjátékával búcsúzik idén a szabadtéri

A Tévedések vígjátékával búcsúzik idén a szabadtéri

A tavaly szakmai és közönségsikert arató Shakespeare-darabbal, a Tévedések vígjátékával zárul szombaton az alapításának 85. évfordulóját ünneplő Szegedi Szabadtéri Játékok jubileumi évada. Július elejétől 17 előadást láthattak a nézők.

Kínos! Összekeverték a két hollywoodi sztárt!

Szinte nincs olyan ember, aki nem azért küzdene az életben, hogy valami maradandót alkosson, a nevét mindenki ismerje, sőt, még a következő generációk is ismerjék. - írja a Blikk

Gordon Ramsay véletlenül tönkre tett egy leánykérést

Varázslatos pillanat, amikor egy férfi váratlanul felteszi a nagy kérdést élete szerelmének, azonban a Gordon Ramsay Las Vegas-i éttermébe szervezett romantikus esemény nem úgy sült el, mint ahogyan azt a szerelmes fiatalember eltervezte. - írja a hirado.hu

KERO örömszínházában tilos köpködniFotógalériával

KERO örömszínházában tilos köpködni

„Ha Efezusba jössz, tudomásul kell venned, nem köpheted szét a gránátalmamagokat!” – hirdeti a színpadi felirat a Dóm téren. Kerényi Miklós Gábor szélesvásznú Shakespeare komédiájába a teve, a szamár, az aktualitások és a jó zene is belefér. A próbán jártunk.

Tevecasting: Szulejmán eltévesztette a színpadot

Tevecasting: Szulejmán eltévesztette a színpadot

Teve van egypúpú, van kétpúpú, és most már szabadtéri is. A vadaspark Szulejmán nevű tevéje Shakespeare vígjátékának Dóm téri előadásán lép majd a világot jelentő deszkákra.

Korábbi híreink

A közönséget várják a REÖK-be a Tévedések vígjátéka szereplői

A Reök-palotában tartja idei második önálló bemutatója, a Tévedések vígjátéka közönségtalálkozóját a Szegedi Szabadtéri Játékok július 24-én, pénteken 16 órakor.

361 kilométert tévedett Esztergályos Cecília

Végzetes tévedés áldozata lett Esztergályos Cecília (71), egy rosszul beprogramozott cím miatt hiába várták őt a hét végén a tiszaújvárosi Tisza szigeten rendezett halászléfőző-versenyen. - írja a Blikk

Az idei szabadtéri utolsó castingja: szereplőket keresnek a vígjátékba

Az idei évad utolsó statisztaválogatásán gyerekeket és felnőtteket is keres a Szegedi Szabadtéri Játékok a Shakespeare-komédiába. A válogatást június 6-án, 12 órától tartják a színházban.

Szabó Győző bemotorozik a Dóm tér deszkáira

Szabó Győző bemotorozik a Dóm tér deszkáira

A színművésznek látványos és hangos belépője lesz a Shakespeare-darabban: Kero kérésére motorral robog fel a szegedi Dóm téri színpadra.

Igazi „örömszínház” lesz a Tévedések vígjátéka

Igazi „örömszínház” lesz a Tévedések vígjátéka

Hosszú évek óta először újra prózai darab is szerepel idén a Szegedi Szabadtéri Játékokon: a Tévedések vígjátékát Kerényi Miklós Gábor rendezésében, Molnár Piroska, Haumann Péter és más neves színészek fellépésével mutatják be a Dóm téren július 31-én és augusztus 1-jén.

Hihetetlen! Ingyen kapja a termékeket

Több mint 3600 font, vagyis 1,3 millió forint értékű árut szállítottak le egy angliai egyetemista nevére és címére az elmúlt két hétben, anélkül, hogy megrendelte volna.

Banki bakiból lett billiomos a férfi

A kelet-texasi Reggie Theus a KLTV-nek adott nyilatkozata szerint "határozottan meglepődött", mikor meglátta a négyezermilliárd dolláros összeget a bankszámláján. Nem csoda, hiszen ezzel különösebb erőfeszítés nélkül előzte meg Bill Gatest, aki - szegény - centiről centire közelített az első ezermilliárdhoz.

Kiszabadult a kémnek nézett gólya

Négy nap fogság után végre elengedték Ménest, a kémnek nézett magyar gólyát, de az egyiptomi hatóságokat nem volt könnyű meggyőzni arról, hogy nem ellenséges erők kiképzett állatáról volt szó.

Elnézték a házszámot az épületbontók

Rossz épületet robbantottak fel a szakemberek egy texasi településen. Mikor a ház lakója befordult a sarkon felesége sikított, hogy eltűnt a házuk, a férjnek azonban még akkor sem esett le, hogy mi történt. Nincs elkeseredve, pedig értékes ingóságai vesztek oda és a ház is évtizedek óta a családjáé volt.

Milliárdokat utalt tévedésből

Nehéz a banki alkalmazottak helyzete Németországban. Annyira, hogy egy hivatalnok elaludt munka közben és rádőlt a számítógép billentyűzetére. Ez még nem is lett volna baj, de ezzel az akcióval 64 euró helyett 222 milliót utalt egy ügyfélnek. Felettese járt rosszul, mert azonnal kirúgták a tranzakció miatt. Bár ő nem aludt el, de kérdés nélkül jóváhagyta a 66 milliárd forintos utalást.

Archívum