Címoldal

Jöhet hideg, a hó, van elég gép és sóFotógalériával

Jöhet hideg, a hó, van elég gép és só

szeged tv tartalom Megkezdődött a téli időszámítás a Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-nél. A Szeged belterületén lévő utak, kerékpárutak síkosságmentesítéséért felelős cég felkészítette a gépeit, sőt egy új traktort is beszerzett a könnyebb munka érdekében. Munkaeszközből nincs, de sofőrből hiány van. Akár 10 járművezetőt azonnal munkába tudnának állítani.

Téli üzemmódra váltott a Közútkezelő is

Téli üzemmódra váltott a Közútkezelő is

szeged tv tartalom 150 fő dolgozik november 10-től 24 órás ügyeletben, hogy fagyás vagy hóesés esetén a lehető legrövidebb időn belül járhatóvá tegyék az utakat. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Szegedi Mérnökségen is megtartották a téli átálláshoz kapcsolódó gépszemlét. (videóval)

Időben felkészült idén is a szegedi hóflotta

Időben felkészült idén is a szegedi hóflotta

Egyelőre még nem kellett síkosságmentesíteni Szeged útjait, ám a jó időjárás ellenére az idén is időben felkészítették a Környezetgazdálkodási Non-profit Kft. Városgazda sori telephelyén a téli munkákhoz szükséges gépeket.

Kemény télre készülnek az utak felelősei

Kemény télre készülnek az utak felelősei

A téli felkészülés utolsó lépéseként november első felében mind a tizenöt mérnökségén megtartja a téli gépek szemléjét az Állami Autópálya Kezelő Zrt. Szükség esetén 24 kombinált gépet, 1 hóekét és 4 hómarót helyezhet üzembe a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Csongrád megyében, rendkívüli időjárás esetén pedig továbbiakat is bérelhetnek.

Nyílt napon mérik fel az autók állapotát

Nyílt napon mérik fel az autók állapotát

A tavaly őszi és az idei tavaszi, sikeres közlekedésbiztonsági akciók után immár harmadszor rendez Közlekedésbiztonsági Nyílt napot a Csongrád Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége. A szombati munkanapon ismét átvizsgálják mindazok járművét, akik a közelgő tél miatt tudni szeretnék, milyen műszaki állapotban van a járművük.