Címoldal

A tulajdonos válláról lopták le a táskáját

Egy asszony válláról lopta el a táskáját egy 16 éves fiú Szegeden. A rendőrök egy órán belül elfogták a gyanúsítottat.

Aranyáron mérik a pénzköteget ábrázoló dizájnertáskát

Ez a dizájnerdarab kétféle reakciót válthat ki: bicskanyitogatót, vagy állva tapsikolósat. A 2018-as tavaszi kollekciók egyik csillagának jósolják Alexander Wang és Judith Leiber kollaborációjából született táskát. - írja a nuus.hu

Iskolatáska adomány gyermekeknek

Iskolatáska adomány gyermekeknek

A Mátrix Közhasznú Alapítvány idén is 100 kisiskolás gyermeket támogatott iskolatáskákkal. Sokaknak jelentős teher, és olyanok is vannak, akiknek nehezen kigazdálkodható kiadás a gyermekek beiskolázása. Nekik próbál segíteni az alapítvány akciójával.

Gyorsan elkapták a táskatolvaj nő

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a szegedi nőt, aki egy helybeli pékségből lopott el egy táskát. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Hárommilliót talált a miskolci férfi, visszaadta

Egy miskolci férfi a Népkert környékén találta meg az autóstáskát, amely nemcsak a pénzt hanem személyes iratokat is tartalmazott. Minden bizonnyal meglepődött, amikor azt látta, hogy nem néhány ezres lapul a táskában, hanem jóval több, pontosabban hárommillió forint.

Női táskát rabolt egy férfi Szegeden

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett gyalog tartott hazafelé a Sólyom utcában található lakásába 2014. június 30-án az esti órákban. Már csak néhány méterre volt az otthonától, mikor a gyanú szerint M. Sándor mellé lépett és a földre lökte. Ezt követően a gyanúsított megragadta a földön fekvő nő válltáskáját és elrohant a helyszínről.

Bíróság elé kerülnek a táska rabló fiatalok

Két 21 éves fiatal ellen javasol vádemelést a Szegedi Rendőrkapitányság, akik még tavaly decemberben egy idős hölgyet támadtak meg és elrabolták táskáját, amelyben mobiltelefon, készpénz és okmányok voltak. A rendőrök 2 nap alatt elfogták a támadókat.

Döbbenet: 900 táskát lopott a családanya

A brit Jayne Randet csendes és tiszteletreméltó nőként ismerte mindenki. Ám kiderült, hogy a nő notórius tolvaj, és az utóbbi években 178 millió forint értékben lovasított meg különböző luxustáskákat.

Három hónapig lapult a nyertes lottószelvény

Jane O'Brien (36) megütötte a főnyereményt a lottón, de a játék szervezői három hónapon át hiába vártak rá, nem jelentkezett a mesés összegért. A 36 éves nő kerek egymillió fontot (több mint 350 millió forintot) nyert, de csak akkor eszmélt rá erre, amikor egyik nap rendet rakott a táskájában.

Elkapták a táskarabló fiatalt

További bűncselekményeket is beismert az a 19 éves fiatalember, akit a Szegedi Rendőrkapitányság rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Korábbi híreink

Rendelet szerint 3 kiló könyvet cipelhet az alsós

Elkezdődött a tanév, erősödnek a gyerekek, de a szülők is: gyakran ők cipelik a túlsúlyos iskolatáskákat. A Bors tízkilós alsó tagozatos sulimotyót is talált a reggeli mérlegelésnél.