Címoldal

Egyre több a szurkoló a szegedi meccseken

Egyre több a szurkoló a szegedi meccseken

szeged tv tartalom A legtöbben a MOL-Pick Szeged mérkőzéseire látogattak ki a szegedi klubok közül 2017/2018-as szezon őszi felében - ez derült ki a sportstatisztika.blog.hu adataiból. A honlap az összes magyar elsőosztályú klubcsapat népszerűségét elemezte.

A magyar hokiszurkolók ámulatba ejtik a világot

A magyarok szeretik tudni, mások mit gondolnak róluk. Úgy tűnik, a magyar jégkorong-válogatott és az őket mindenhova elkísérő szurkolótábor jó hírünket vitte szerte a világban. Egy orosz férfi 6000 kilométert képes utazni csak azért, hogy találkozzon a drukkereinkkel. - írja az Origo

Megütötte a szurkoló a biztonsági őrt

Á. Ottó vasárnap délután az újszegedi sportcsarnokban keveredett szóváltásba a beléptetést végző biztonsági őrrel, a vita után pedig meg is ütötte őt.

Dean Bombac lett október legjobbja

A MOL-Pick Szeged szurkolói ismét szavazhattak, és megválasztották október hónap legjobb szegedi játékosát. A győzelmet csapatunk szlovén válogatott irányítója, Dean Bombac szerezte meg.

Árverésen a dortmundi edző rágója

Egy lelkes drukker meccs után elkérte a biztonsági őrtől. Alaposan felment az ára a licit során, pedig az sincs bizonyítva, hogy a rágót tényleg Klopp mester rágta.

Kérdezz-felelek Juan Carlos Pastorral

Kérdezz-felelek Juan Carlos Pastorral

Két hónapja vette át a Pick Szeged irányítását Juan Carlos Pastor. A spanyol szakember érkezésével új fejezet kezdődött a kétszeres magyar bajnok történetében. Új játékosok is érkeztek, tősgyökeres szegediek távoztak, de ami a legfontosabb, Pastor új szisztémát hozott Szegedre. Erről, a fájó BL-búcsúról, a játékoskeretről és arról, hogy hogyan érzi magát szegeden, mesélt a Mister, miután alaposan kifaggatták őt a szurkolók.

Tatai Péter volt az összejövetel meglepetése

Tatai Péter volt az összejövetel meglepetése

Meglepetés-összejövetelt szervezett a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A mozgáskorlátozott Sohajda Ferenc Attila nagy kedvence Tatai Péter válogatott kapus. A Pick hálóőre egy dedikált mezt és a kedvese által készített tortát adott át ajándékba szerda délután a Torta Shopban.

Megbüntetik a 11-es pontot ellopó szurkolót

Büntetés vár arra a szurkolóra, aki májusban az osztályozó mérkőzés során ellopta a 11-es pontot a düsseldorfi futballstadionból. Akár 50 ezer euróra is megbüntethetnék.

Szövetségi vizsgálat a szegediek transzparense miatt

A Magyar Kézilabda-szövetség vizsgálatot rendelt el az október 28-án lejátszott Pick-Szeged–MKB Veszprém férfi NB I-es mérkőzésen kihelyezett szurkolói transzparensek miatt, írja a Nemzeti Sport online. A vizsgálatot az MKSZ etikai és fegyelmi albizottsága folytatja le.

A tradíciók és a BL miatt választották Szegedet

A tradíciók és a BL miatt választották Szegedet

Szerdán este szurkolói ankétot tartott a Pick Szeged, ahol bemutatták a csapat új szerzeményeit: Balogh Zsoltot, Alen Blazevicset, Jonas Larholmot és Marinko Kekezovicsot. Az új fiúk örömmel tették át székhelyüket Szegedre és elsődleges célként a BL-csoportból való továbbjutást jelölték meg.