Címoldal

Koncert a jótékonyság jegyében

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is támogatja az SZTE Zeneművészeti Kar a Karitáció Alapítvány munkáját! A kar hallgati az elkövetkező egy hónapban ruhákat gyűjtenek a rászorulóknak. Az akciót egy jótékonysági koncert koronázza majd meg.

Folytatódik az egyetemi Bach koncertsorozat

Folytatódik az egyetemi Bach koncertsorozat

Az SZTE Zeneművészeti Kar és az SZTE Alma Mater közös szervezésű koncertsorozata március 3-án folytatódik. Az SZTE Zeneművészeti Kar Fricsay termében a Bach sorozat II. koncertjét hallhatják az érdeklődők.

Folytatódnak a székfoglaló koncertek az egyetemen

Folytatódnak a székfoglaló koncertek az egyetemen

Bach művei csendülnek fel az Alma Mater Classic idei koncertjein az SZTE Zeneművészeti Kar és az SZTE Alma Mater közös szervezésű sorozatán. Ezzel egyidőben folytatódik a „székfoglalás”: a koncertlátogatók és a komolyzene kedvelői örökbe fogadhatják a Fricsay Ferenc Hangversenyterem székeit.

Dosztojevszkij „beugrik” a Reök-palotába

Dosztojevszkij „beugrik” a Reök-palotába

Szimplán karamazov címre keresztelték az alkotók azt az előadást, amely Dosztojevszkij regénymonstrumán alapszik, s amelyet az érdeklődők csütörtökön este 7 órától láthatnak a Reök-palotában. A rendező szerint nem kivonatot kell várni, ám megjelenik a darabban az orosz mester humoros oldala is.