Címoldal

A hétköznapok önzetlen segítőit ünnepeltékFotógalériával

A hétköznapok önzetlen segítőit ünnepelték

A Szociális Munka Napja alkalmából a szociális területen dolgozókat köszöntötték a Kisszínházban. Az ünnep alkalmából hárman a „Szociális Munkáért” díjban részesültek.

Köszöntötték a szociális területen dolgozókatFotógalériával

Köszöntötték a szociális területen dolgozókat

Tizenkilencedik alkalommal köszöntötték az idén a szociális szférában dolgozókat a Szociális Munka Napja alkalmából. A Kisszínházban megtartott ünnepségen Botka László polgármester hangsúlyozta, mivel az állam egyre inkább kivonul ebből a szférából, növekszik az önkormányzatok felelőssége az elesettek, rászorulók segítésében.

Szociális munkásokat köszöntöttek az IH-banFotógalériával

Szociális munkásokat köszöntöttek az IH-ban

A Szociális Munka Napja alkalmából Szeged címerével ellátott aranygyűrűvel és díszoklevéllel köszönte meg Szeged város nevében Solymos László alpolgármester a város intézményeiben dolgozó munkatársak legkiválóbbjainak áldozatos munkáját hétfőn délután az IH Rendezvényközpontban.

Szociális munkásokat köszöntöttekFotógalériával

Szociális munkásokat köszöntöttek

A Szociális Munka Napja alkalmából Szeged címerével ellátott aranygyűrűvel és díszoklevéllel köszönte meg Szeged város nevében Solymos László alpolgármester a város intézményeiben dolgozó munkatársak legkiválóbbjainak az egyénekért, családokért és a közösségekért végzett áldozatos munkáját hétfőn délután a Kisszínházban.

Szociális munkásokat köszöntöttek Fotógalériával

Szociális munkásokat köszöntöttek 

Szeged címerével ellátott aranygyűrűvel és díszoklevéllel köszönte meg Botka László polgármester a város intézményeiben dolgozó munkatársak legkiválóbbjainak az egyénekért, családokért és a közösségekért végzett áldozatos munkáját a Szociális Munka Napja alkalmából a Szent-Györgyi Albert Agórában szerdán délután.