Címoldal

Kiváló a Partfürdő és a Sziksósfürdő vize

Kiváló a Partfürdő és a Sziksósfürdő vize

szeged tv tartalom Kiválónak ítélte a szegedi Partfürdő és a dorozsmai Sziksósfürdő vízminőségét az Európai Bizottság. A minősítés alapján még több külföldi vendég érkezhet. Az idei nyár igen jól sikerült, hiszen mindkét fürdőhelyen nagymértékben növekedett a vendégek száma, a kempingezők is sokkal többen voltak, mint tavaly. (videóval)

Egyre több a látogató, jól fut a Sziki szekere

Egyre több a látogató, jól fut a Sziki szekere

Egyre népszerűbb a Sziki a szegediek és a turisták körben is. Ezt jól mutatják a számok, több mint 50 %-kal emelkedett a látogatók száma és a bevétel is a Szikin. Szabó Mihály igazgató szerint a kánikula mellett az ez 50 millió forintos fejlesztésnek is köszönhető.

Megújulva várja a Sziki a vendégeketFotógalériával

Megújulva várja a Sziki a vendégeket

50 millió forintos fejlesztést valósított meg a Szegedi Sport és Fürdők Kft. a Sziksósfürdő Strand és Kempingben, hogy még jobban ki tudják szolgálni a pihenni vágyó strandolókat.

Tisztítják a vízhálózatot Subasán és Sziksósfürdőn

Tisztítják a vízhálózatot Subasán és Sziksósfürdőn

A Szegedi Vízmű Zrt. az ivóvízhálózat mosatását végzi 2017. május 23. és 26. között 9:00-14:00 óráig Sziksós-Subasa, Sziksósfürdő területén.

Vaspondró invázió Sziksóson

Bűzlő és gusztustalan féregszerű ízeltlábúak lepték el Sziksósfürdőt. A vaspondrók az ősz beköszöntével jelentek meg, a lakók félnek, hogy sosem tűnnek el életükből, mert szinte semmilyen módszerrel nem lehet őket kiirtani.

Szegeden találkoznak az országutak vándorai

Szegeden találkoznak az országutak vándorai

Kétszáz kamiont várnak a szervezők az idén már 26. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Kamionos és Country Találkozóra. Az országutak vándorai péntektől vasárnapig adnak randevút egymásnak Szegeden.

Már várják a szegedi strandok a vendégeket

Már várják a szegedi strandok a vendégeket

szeged tv tartalom Az időjárás most ugyan nem a legkedvezőbb, de május elsejével kinyitottak a szegedi strandok. A felújítási munkák nagy részével már végeztek, volt, ahol több évtizede elmaradt javítást fejeztek be. A jó időre várva arra számítanak, hogy a Sportuszoda felújítása miatt idén több vendég megy majd a más strandokra. (videóval)

Buliztak egy jót, ebből lett a countrytalálkozóFotógalériával

Buliztak egy jót, ebből lett a countrytalálkozó

Egy tanyán, egy kamionnal kezdődött az egész, a platón a River együttes zenélt. Az ötlet várakozás közben született. Bejött, immár huszonöt éve.

Tárt karokkal várja a látogatókat a SzikiFotógalériával

Tárt karokkal várja a látogatókat a Sziki

A hagyományoknak megfelelően idén is május 1-jén nyitja meg kapuit a Sziksósfürdő Strand és kemping. Csütörtökön az utolsó simításokat végezték a területen, annak érdekében, hogy megfelelő körülmények fogadják a látogatókat.

Beveszik Szegedet az országutak vándorai

Beveszik Szegedet az országutak vándorai

Közel kétszáz kamiont várnak a szervezők az idén már 24. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Kamionos és Country Találkozóra. Az országutak vándorai péntektől vasárnapig adnak randevút egymásnak a Tisza-parti városban. A teherautók idén is felvonulnak, mintegy 150 jármű gurul majd végig pénteken délután 5 órától Szeged útjain.

Korábbi híreink

Szegeden randevúznak az országutak vándorai

Szegeden randevúznak az országutak vándorai

Huszonkettedik alkalommal rendeznek kamionos fiesztát július 20. és 22. között Szegeden. A Nemzetközi Kamionos és Country Találkozó helyszínére, Sziksósfürdőre az idén is az ország minden részéről érkeznek kamionsofőrök és érdeklődők.