Címoldal

Szegedre szerződik a Telekom Veszprém hálóőre

Szegedre szerződik a Telekom Veszprém hálóőre

Szerdán hivatalossá vált a néhány hete felröppent hír, amely szerint 2018. július 1-től a nagy rivális Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatától a Mol-Pick Szegedhez igazol az együttes hálóőre, Mirko Alilovic.

Bánhidi Bence szerződést hosszabbított Szegeddel

Bánhidi Bence szerződést hosszabbított Szegeddel

Meghosszabbította szerződését Bánhidi Bence, a MOL-Pick Szeged válogatott kézilabdázója. A klub hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján a 22 éves beálló elmondta, komoly döntést kellett hoznia, mert olyan külföldi csapatoktól voltak ajánlatai, amelyek rendszeresen a Bajnokok Ligája négyes döntőjében szerepelnek.

Könyékig turkál a NER-elit a paksi kasszában

Egy múlt heti paksi lakossági fórumon a kormány illetékesei néhány millió forintra becsülték a tervezett atomerőmű-bővítés reklámozására fordított összeget, a Közérdekvédelmi Központ viszont – a megszerzett szerződések alapján – egymilliárd forintos kommunikációs költést talált. A szerdán nyilvánosságra hozott dokumentumok a paksi beruházással kapcsolatos összes előzetes korrupciós aggályt alátámasztják. - írja a nepszava.hu

A világ legjobb videojátékosának tartják, de az anyukája írta alá a 40 milliós szerződését

Sinatraa még csak 17 éves, de máris hatalmas összeget keres. Egy e-sport csapat igazolta le az Overwatch játék klasszisát. - írja a szeretlekmagyarorszag.hu

Marad a Szeged kapujában Sierra

Marad a Szeged kapujában Sierra

Meghosszabbította szerződését José Manuel Sierra, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának világbajnok spanyol kapusa. A klub honlapjának keddi beszámolója szerint a 38 éves játékos új megállapodása jövő nyárig szól.

Kikérte a Momentum az összes olimpiás szerződést

Közérdekű adatigénylést nyújtott be a Momentum Mozgalom a budapesti olimpiai pályázatért felelős Budapest 2024 Nonprofit Zrt.-nek. - írja a hvg

Woody Harrelson is csatlakozott a Star Wars szereplőgárdájához

Woody Harrelson leszerződött a Star Wars-univerzum különálló Han Solo-filmjeként készülő produkcióhoz - számolt be róla a BBC News csütörtökön. - írja az offmedia.hu

A bérlők többsége már aláírt a Cserepes soron

A bérlők többsége már aláírt a Cserepes soron

A pavilonos kereskedők kétharmada már aláírta az új, egységes díjakat tartalmazó szerződést, a fennmaradóak számára újabb lehetőséget kívánnak a cég vezetői biztosítani arra, hogy végiggondolják a szerződéskötést és csatlakozzanak a többséghez.

Marad Lazics a Naturtex-SZTE-Szedeák élén

Marad Lazics a Naturtex-SZTE-Szedeák élén

szeged tv tartalom Sajtótájékoztatót tartott kedden a Naturtex-SZTE-Szedeák élvonalbeli férfi kosárlabdacsapata is. A klub bejelentette, hogy a következő szezonban is Nikola Lazics irányítja az együttest.

Hosszabíthatnak Nikola Lazics vezetőedzővvel

A szezon végén 11. helyen végzett Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata várhatóan új szerződést ajánl Nikola Lazics vezetőedzőnek, akinek ebben a hónapban lejár a megállapodása.

Korábbi híreink

Titkosítják az MNB alapítványainak szerződéseit is

Visszamenőleges hatállyal, azért, hogy még a folyamatban lévő pereket is megnyerje a jegybank, amelyekben egyébként tisztán vesztésre áll. Nem először fordul a kormányzópárt ahhoz a technikához, hogy azokban a közérdekű adatigénylési perekben, ahol vesztésre áll, törvénymódosítással fordítsa meg a permenetet. - írja a hvg

Diákétkeztetés: A Suli-Host lett a befutó

Diákétkeztetés: A Suli-Host lett a befutó

szeged tv tartalomA következő tíz évben is a Suli-Host Kft. szállíthatja az ebédet a szegedi közoktatási intézményekbe, erről döntött a Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottság. A pályázati dokumentációt hét cég vette meg, de ajánlatot csak három adott. A két elutasított pályázó a következő tíz napban jogorvoslattal élhet. (videóval)

Szerződést hosszabbított a Szeged horvát átlövője

Szerződést hosszabbított a Szeged horvát átlövője

További kettő plusz egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Alen Blazevic, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának horvát válogatott játékosa.

A rettegés korszakát hirdette meg a Fidesz

Túlhaladt a vita az Ákosnak igaza van, vagy nincs, a Telekom jól döntött, amiért kihátrált az énekes mögül, vagy nem kérdéskörökön. A kormány olyan lépésre szánta el magát, amely minden eddigi képzeletet felülmúl: központi utasítás alapján az összes minisztérium és azok háttérintézményei felbontják a Telekommal kötött szerződéseiket. - írja a stop.hu

Az Beatles első lemezszerződése 75 ezer dollárért kelt el

A Beatles együttes első lemezszerződése 75 ezer dollárért (20,6 millió forint) kelt el egy New York-i árverésen. - írja a stop.hu

Källman: még magasabbra jutni a Szegeddel

Källman: még magasabbra jutni a Szegeddel

Jonas Källman, a MOL-Pick Szeged svéd válogatott balszélsője 2019. június 30-ig meghosszabbította a szerződését. A csapatkapitány-helyettes jól érzi magát Szegeden, éppen ezért írta alá új megállapodását.

Orbánék megint hatalmasat hazudtak

Ha esetleg a közösségi oldalra téved, és Orbán Viktor szellemes posztjait olvassa, vagy esetleg nézegeti a nagy Magyarországot formázó kitűzőit, gondoljon arra, hogy ezek a cuki kiírások az Ön adóforintjaiból valósultak meg! - írja a stop.hu

Csirics hosszabbít, marad Szegeden

A Naturtex SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata szerződést hosszabbított Andrija Csiriccsel. A 34 esztendős szerb játékos újabb két évre írt alá.

Balogh Zsolt marad Szegeden

Balogh Zsolt marad Szegeden

Három plusz egy évre szóló szerződést kötött a bajnoki ezüstérmes MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata magyar válogatott jobbátlövőjével, Balogh Zsolttal.

Teke: Kiss és Karsai szerződést hosszabbított

Két klasszisával is szerződést hosszabbított a Szegedi TE férfi tekecsapata. Kiss Norbert és Karsai László is újabb egy évre aláírt a bajnoki címvédő és bajnokok ligája ezüstérmes magyar együtteshez.

Archívum

Aláírta első hitelszerződését a K&H

Mihez kezd a trafikkal, aki csak viccből pályázott?

Szerződés helyett nyilatkozat

Pert vesztett az OTP egy devizaadóssal szemben

Vadkerti, Zubai és Ancsin hosszabbított

Szerződött, hogy távol tartja magát a Facebooktól

Évi 10,5 milliárdért focizik Messi

Nem hosszabbítják meg Skaliczki szerződését

Szerződéseiket égették a hallgatók

Égetésre készülnek a hallgatók

A hallgatói szerződések miatt aggódik Brüsszel

Senkit nem tart itthon a hallgatói szerződés

Szegeden szerződést bontottak az irányítóval

Szeged nem írta alá a megállapodást

Nyár elején kezdik szállítani a troliflottát

Új oktatási rendszer: retteghetnek a diákok!

A Tisza-part lehet hazánk kínai kikötője

Felmondták a Neo FM szerződését

Mikler Roland 2014-ig a Pick Szegednél marad