Címoldal

Szerelem és halál a Belvárosi moziban

Szerelem és halál a Belvárosi moziban

Michelangelo, a híres szobrász, festő, építész és költő életét és munkásságát mutatja be az film, amelyet Szerelem és halál címmel vetítenek december 27-én, szerdán 18 órától a Belvárosi moziban.

Tudósok igazolták: a szerelem tényleg hizlal

Egy átlagos pár kapcsolata első hét évében kb. 6,5 kilogrammot hízik, főként a komfortzónának számító harmadik év után szalad meg a mérleg. Amikor a nő hízni kezd, az esetek felében a férfire is gyorsan felszaladnak a kilók. - írja a nuus.hu

Kiült a térre zongorázni, addig, amíg a volt barátnője vissza nem tér hozzá

Vissza szerette volna nyerni exbarátnője szerelmét, de a közösségi médiában ellene fordultak az emberek, így felhagyott a tervével. - írja a szeretlekmagyarorszag.hu

Együtt öregszik meg az Igazából szerelem miniszterelnöke és kedvese

Emlékszik még, hogyan találta meg párját az Igazából szerelem miniszterelnöke, akit Hugh Grant alakított? A brit kormányfő asszisztensébe, Natalie-ba szeretett bele, ám az a 2003-as mozifilmből nem derült ki, lett-e kapcsolatukból házasság. - írja a hvg

Jön az Igazából szerelem folytatása

Március végén, igazi sztárparádéval érkezik a kultikus romkom, de egy rövid tévéfilm formájában. - írja a nuus.hu

Jön a Távoli szerelem a Belvárosi moziba

Jön a Távoli szerelem a Belvárosi moziba

Az utóbbi évek egyik legnagyobb sikert elért kortárs operájával, a Távoli szerelemmel folytatódik szombaton este 7 órától a a New York-i Metropolitan Opera Live in HD elnevezésű nemzetközi közvetítéssorozata a Belvárosi moziban. A három órás produkciót Susanna Mälkki vezényli.

Filmbe illő romantikus történetek világsztárok életéből

A régi mondás itt is igaz: az élet írja a legjobb forgatókönyvet. Íme hét igaz történet sztárokkal a főszerepben, amely romantikusabb, mint bármi, amiben valaha is szerepeltek. - írja az Origo

Első szerelmek kereshetik egymást

Első szerelmek kereshetik egymást

Megtelt a Móra Ferenc Múzeum szerelmes ládikája a Múzeumok Éjszakájára: a Szerelem első vérig című film apropóján várták az első szerelmeknek írt üzeneteket, melyeket most közzé is tesznek.

Szerelemdoboz a Móra Múzeumnál

Szerelemdoboz a Móra Múzeumnál

Élete első szerelmének üzenhet bárki a szegedi Múzeumok Éjszakáján. A „Szerelem első vérig” című film harmincadik születésnapja alkalmából a Móra Ferenc Múzeum előtt helyeznek el egy szerelmes dobozt, ahová az üzeneteket várják.

„Úgy érzi, akkor nem törődik semmivel”Fotógalériával

„Úgy érzi, akkor nem törődik semmivel”

Tiltás, tudatlanság, ösztönösség ezek határozhatták meg a paraszti nemi kultúrát. Meg a miénket is. Csak ezt nehéz bevallani. De így szembenézni vele legalább jólesik.

Korábbi híreink

Megható videó arról a bizonyos négy percről

Négy percig kellett szótlanul egymás szemébe néznie hat párnak. Az első hallásra könnyűnek tűnő feladattól azonban mindenki zavarba jön. Még az 55 éve házas idős pár is.

Életre kelnek Móra titkos szerelmes leveleinek lapjai

Életre kelnek Móra titkos szerelmes leveleinek lapjai

Móra Ferenc és Kalmár Ilona titkos szerelmes leveleinek lapjai kelnek életre a szegedi múzeumban: egy kamara színielőadás keretében ismerhetik meg az érdeklődők a legendás író és a nála 22 évvel fiatalabb nő titkolt szerelmét. A Móra-napon emellett bábelőadással, beszélgetéssel és tárlatvezetésekkel is várják az érdeklődőket a Móra Ferenc Múzeumban december 13-án, szombaton.

Móra titkos szerelmi élete a múzeumban

Móra titkos szerelmi élete a múzeumban

Móra Ferenc életének titkos oldalába enged bepillantást a szegedi Móra-múzeum: a közgyűjteményben őrzik azokat a titkos szerelmes verseket és a szerelmi tízparancsolatot, melyeket Móra utolsó éveinek nagy szerelméhez, Kalmár Ilonához írt. Az ezidáig be nem mutatott kéziratokat egy kamarakiállításon ismerhetik meg az érdeklődők, a versekből pedig kötet készült „Címtelen könyv” címmel.

Hiteles Móra szerelmi tízparancsolata

Hiteles Móra szerelmi tízparancsolata

Az utóbbi napokban kering az interneten, és komoly sajtófelületeken is felbukkant Móra Ferenc úgynevezett szerelmi tízparancsolata. A dokumentum egy szenvedélyes, izgalmas, pikáns szöveg, így emiatt is sokan kétségbe vonták, hogy valóban Mórától származik-e ez az írás.

Melltartó, amely szerelem hatására nyílik?

Két férfi igen különös melltartót talált fel. A hírek szerint a szexi fehérneműt csak akkor lehet lebűvölni viselőjéről, amikor az igaz szerelmet érez. Ez azért egy picit furcsa!

Két Hubay egyfelvonásost mutat be a Kisszínház

Két Hubay egyfelvonásost mutat be a Kisszínház

Igazi színészdaraboknak nevezte Sándor János rendező Hubay Miklós Ők tudják, mi a szerelem és Antipygmalion című egyfelvonásosait, amelyeket pénteken este mutatnak be a Kisszínházban Király Levente, Fekete Gizi, Szabó Gabi és Borovics Tamás főszereplésével.

Vadmacskáért rajong egy házi cica

Reménytelen szerelem bontakozott ki a Budakeszi Vadaspark hím vadmacskája, Szilveszter és egy házi cica, Füli között. Sajnos a faj védelme miatt a szerelem plátói kell, hogy maradjon.

A telefonja után a szívét is ellopták a diáknak

Amikor a vonaton felébredve ráeszmélt, hogy ellopták a mobiltelefonját, még nem gondolta a fiatal diák, hogy hamarosan a szíve is odalesz - mégpedig egy marokkói nő miatt, akihez a készülék került.

A virágládán töltötte ki dühét a féltékeny asszony

Szerelemféltésből tört-zúzott egy 37 éves nő, dühének egy virágláda látta kárát. Az illetőt a szegedi rendőrök előállították és garázdaság miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

35 éve egyformán öltözik a házaspár

Harmincöt éve minden áldott nap egyforma ruhába öltözik az angol Nancy és Donald Featherstone. A házasok így akarják kifejezni, hogy különlegesen szoros kötelék fűzi őket össze.

Archívum