Címoldal

Nem mindegy, hová szereljük a klímát

Nem mindegy, hová szereljük a klímát

szeged tv tartalom Nyáron többen szereltetnek fel klímát házukra, igaz ez a műemlékvédelmi épületek esetében is. A belváros impozáns lakóházaira sem tilos a légkondicionáló elhelyezése, de az nem mindegy, hogy hová történik. (videóval)

Kukákkal próbálnak trükközni a csalók

Kukákkal próbálnak trükközni a csalók

A Dél-alföldi Térségi Hulladékgazdálkodási Társulás megbízottjainak kiadva magukat, csalók keresik fel a lakosokat. A hulladékgyűjtő edényre való azonosító jeladó felszerelésére való hivatkozással - amely amúgy első alkalommal ingyenes - már készpénzt is próbáltak kicsalni egyes ügyfelektől.

Késett a felszerelés, elmaradt a Bayern edzése

Edzés nélkül kell kiállnia a CSZKA Moszkva ellen a Bayern Münchennek, mert a dugóban elakadt a felszerelésüket szállító furgon. A vezetőedző rezignáltan nyilatkozott: ebben szerepet játszhat az is, hogy ők már biztos továbbjutók.

Rendőrt kellett hívni az ikeás bútor miatt

Kétségbeesetten hívták a szomszédok a rendőröket, amikor hajnalban sírni hallották a csecsemőt és a házaspár hangosan kiabált. Aztán egészen másfajta kép tárult a nyomozók elé.

Már épül a Dóm téri csillagfödeles színházFotógalériával

Már épül a Dóm téri csillagfödeles színház

Megkezdődött a Dóm téren a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadának összeszerelése. A színpadépítést és a mobil nézőtér felállítását május 27-ig kell befejezniük a szakembereknek. Június 21-én megkezdődnek a próbák a Szegedi Nemzeti Színházban, majd 27-én a Dóm teret is birtokba veszik a színészek.