Címoldal

Kerékpártolvajt keres a rendőrség

Kerékpártolvajt keres a rendőrség

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy férfi azonosításában, aki egy szegedi társasházból kerékpárt lopott.

Baleset okozóját keresi a rendőrség

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy gépkocsi sofőrjének azonosításában, aki elsodort egy kerékpárost Szegeden.

Testi sértés szemtanúit keresi a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik szemtanúk felkutatásában, akik információval rendelkezhetnek egy Szegeden történt bűncselekményről, amely még június 22-én történt.

Baleset okozóját keresi a rendőrség

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy személyautó sofőrjének azonosításában, aki egy szegedi kereszteződésben egy villamos elé hajtott, majd balesetet okozott.

Elsodorta a gyalogost, de nem állt meg

A rendőrök szemtanúk segítségét kérik egy személyautó sofőrjének azonosításában, aki a Temesvári körúton kedden reggelt egy gyalogátkelőhelyen elsodort egy gyalogost.

Belvárosi bántalmazás: szemtanúkat keres a rendőrség!

Testi sértés és kifosztás gyanújával indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon négy személlyel szemben, akik egy férfit bántalmaztak, majd a gyanú szerint elvették értékeit.

Baleset szemtanúit keresi a Szegedi Rendőrkapitányság

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen közúti baleset gondatlan okozásának vétsége gyanúja miatt.

Elsodorta a motorost, keresik a szemtanúkat

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A rendőrség eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntettének megalapozott gyanúja miatt L. Ádám ellen. A férfi kocsijával balesetet okozott, majd elhajtott a helyszínről.

Baleset szemtanúját keresi a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat cserbenhagyás miatt ismeretlen tettes ellen. A rendőrök a baleset szemtanúinak jelentkezését várják.

Korábbi híreink

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy augusztusban történt közlekedési baleset szemtanúját keresi

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétsége elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen és várja a szemtanúk jelentkezését.

Megtámadtak egy nőt Újszegeden

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját hétfő este hívta egy nő Újszegedről és bejelentette, hogy 19 óra 30 perc körüli időben megtámadta valaki a Pinty utcában. A rendőrség keresi a szemtanúkat.

Segítségnyújtás nélkül továbbhajtott az autós

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétsége elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen gépkocsivezető ellen, aki a Tisza Lajos körúton fellökött egy kerékpáros. A rendőrség szemtanúkat keres.

Baleset szemtanúját keresi a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétsége elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A hatóságok szemtanúk jelentkezését várják.

Elhajtott a helyszínről, keresi a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétsége miatt folytat nyomozást. Múlt héten csütörtökön egy autós ütött el egy kerékpárost, a rendőrség keresi a baleset szemtanúit.

Szemtanúkat keres a rendőrség

Súlyos testi sértés bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz a Szegedi Rendőrkapitányság. Egy közlekedési szituációt követően bántalmazott és okozott 8 napon túl gyógyuló sérülést egy eddig ismeretlen tettes egy autósnak 2014. február 18-án délután Szegeden a Budapesti körút és a József Attila sugárút kereszteződésénél.

Kerékpáros baleset szemtanúit keresik

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása vétségének gyanúja miatt kéri a lakosság segítségét.

Keresik a gyalogost elütő kerékpárost

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy közlekedési balesettel kapcsolatban kéri a lakosság segítségét. A Székely soron ütött el egy kerékpáros egy gyalogost, aki súlyosan megsérült. A rendőrök most a szemtanúkat keresik.

Cserbenhagyó gázolót keres a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása ügyében kéri a lakosság segítségét. Egy Opel sofőrje az Aradi vértanúk terénél gázolt el egy szabályosan közlekedő gyalogos, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Archívum