Címoldal

Baleset okozóját keresi a rendőrség

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy személyautó sofőrjének azonosításában, aki egy szegedi kereszteződésben egy villamos elé hajtott, majd balesetet okozott.

Elsodorta a gyalogost, de nem állt meg

A rendőrök szemtanúk segítségét kérik egy személyautó sofőrjének azonosításában, aki a Temesvári körúton kedden reggelt egy gyalogátkelőhelyen elsodort egy gyalogost.

Belvárosi bántalmazás: szemtanúkat keres a rendőrség!

Testi sértés és kifosztás gyanújával indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon négy személlyel szemben, akik egy férfit bántalmaztak, majd a gyanú szerint elvették értékeit.

Baleset szemtanúit keresi a Szegedi Rendőrkapitányság

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen közúti baleset gondatlan okozásának vétsége gyanúja miatt.

Elsodorta a motorost, keresik a szemtanúkat

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A rendőrség eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntettének megalapozott gyanúja miatt L. Ádám ellen. A férfi kocsijával balesetet okozott, majd elhajtott a helyszínről.

Baleset szemtanúját keresi a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat cserbenhagyás miatt ismeretlen tettes ellen. A rendőrök a baleset szemtanúinak jelentkezését várják.

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy augusztusban történt közlekedési baleset szemtanúját keresi

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétsége elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen és várja a szemtanúk jelentkezését.

Megtámadtak egy nőt Újszegeden

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját hétfő este hívta egy nő Újszegedről és bejelentette, hogy 19 óra 30 perc körüli időben megtámadta valaki a Pinty utcában. A rendőrség keresi a szemtanúkat.

Korábbi híreink

Segítségnyújtás nélkül továbbhajtott az autós

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétsége elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen gépkocsivezető ellen, aki a Tisza Lajos körúton fellökött egy kerékpáros. A rendőrség szemtanúkat keres.

Baleset szemtanúját keresi a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétsége elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A hatóságok szemtanúk jelentkezését várják.

Elhajtott a helyszínről, keresi a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétsége miatt folytat nyomozást. Múlt héten csütörtökön egy autós ütött el egy kerékpárost, a rendőrség keresi a baleset szemtanúit.

Szemtanúkat keres a rendőrség

Súlyos testi sértés bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz a Szegedi Rendőrkapitányság. Egy közlekedési szituációt követően bántalmazott és okozott 8 napon túl gyógyuló sérülést egy eddig ismeretlen tettes egy autósnak 2014. február 18-án délután Szegeden a Budapesti körút és a József Attila sugárút kereszteződésénél.

Kerékpáros baleset szemtanúit keresik

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása vétségének gyanúja miatt kéri a lakosság segítségét.

Keresik a gyalogost elütő kerékpárost

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy közlekedési balesettel kapcsolatban kéri a lakosság segítségét. A Székely soron ütött el egy kerékpáros egy gyalogost, aki súlyosan megsérült. A rendőrök most a szemtanúkat keresik.

Cserbenhagyó gázolót keres a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása ügyében kéri a lakosság segítségét. Egy Opel sofőrje az Aradi vértanúk terénél gázolt el egy szabályosan közlekedő gyalogos, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Kerékpárosok afférjának szemtanúját keresik

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása vétségének gyanúja miatt kéri a lakosság segítségét.

Félmillió forint a nyomravezetőnek! (fotóval)

500.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézrekeríteni egy Szegeden elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés tettesét.

Álrendőrt keresnek az igazi rendőrök (fotó)

Magát rendőrnek kiadva akart arany ékszert kicsikarni egy nőből egy ismeretlen 2013. március 18-án Szegeden. Az 50 év körüli férfi Szegeden a Kígyó utcában rendőrnek adta ki magát, majd arany ékszerek átadására szólította fel a sértettet.

Archívum