Címoldal

Civilek mutatták meg portékáikat a Mars térenFotógalériával

Civilek mutatták meg portékáikat a Mars téren

Negyedik alkalommal rendezték meg vasárnap délelőtt a Mars téren a Civil Piacot. A Szegedi Városkép és Piac Kft. és a Talentum Alapítvány közös szervezésében elsősorban a város kulturális életében fontos szerepet játszó szervezetek mutatták meg magukat a piac közönségének.

Ismét megrendezik a Civil Piacot a Marson

Ismét megrendezik a Civil Piacot a Marson

A Szegedi Városkép és Piac Kft. és a Talentum Alapítvány közös szervezésében már negyedik alkalommal rendezi meg holnap, vasárnap délelőtt a Szegedi Civil Piacot a Mars téren.

Óriáshinta is lesz a ligetben május elsejénFotógalériával

Óriáshinta is lesz a ligetben május elsején

Színes programokkal, látványos bemutatókkal várja a nagyközönséget a Szegedi Városkép és Piac Kft. Két helyszínen több mint 60 rendezvény várja a családokat április 28-tól május1-ig.

Fánkevő versennyel indult az idei téltemetésFotógalériával

Fánkevő versennyel indult az idei téltemetés

Nagyon unja már a telet? Most végre eltemetheti! A Szent István téren délelőtt kezdődött az idei téltemetés. Félszáz árus, jó programok és sok vidámság várja egész nap a szegedieket. Este fél 6-kor indul a menet a Dugonics térről, a végén tűzre vetik a télbanyát.

Szombaton együtt temethetjük a teletFotógalériával

Szombaton együtt temethetjük a telet

Az idén már harmadik alkalommal várják a szegedieket szombaton a Szent István térre, ahol közösen búcsúztathatjuk el a telet. Most is fél száz kézműves települ ki az Öreg hölgy tövébe, idén először itt lesznek a busók és természetesen most is elégetik a télboszorkát.

Idén is megtöltik Szeged Nagy Mesekönyvét

Idén is megtöltik Szeged Nagy Mesekönyvét

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Szegedi Városkép és Piac Kft. november eleje óta folyamatosan gyűjti a szegedi és Szeged környéki óvodák legkedveltebb meséit, melyekkel megtölti az előző évben, külön erre az alkalomra kifaragott Szeged Nagy Mesekönyvét.

Katonazenekar nyitotta a Szeged Art Fesztivált

Katonazenekar nyitotta a Szeged Art Fesztivált

A Hódmezővásárhely Helyőrségi Zenekar nyitotta meg a hét végén városunk legújabb fesztiválját, a Szeged Art-ot. Augusztus 20-ig szombatonként térzenével várják az érdeklődőket, de lesz szabadtéri szobor és karikatúra kiállítás is.

Mese volt a főszerepben a Szent István téren

Mese volt a főszerepben a Szent István téren

szeged tv tartalom Benépesült szombat reggelre a Szent István téri kis piac környéke. Minden a meséről szólt a Mesés Kézműves Vásáron, ahol az egész napos gyermek és családi programok mellett a víztorony is kínált látnivalót. (videóval)

Megújul a Mars tér parkoló-rendszere

Megújul a Mars tér parkoló-rendszere

szeged tv tartalom Sokkal gyorsabb és megbízhatóbb a korábbinál a Mars téri piac parkolójának beléptető-rendszere. Megmaradt a negyedórás ingyen parkolás, nem emelték fel a díjakat. A bérletesek be-, és kiléptetése automatikusan működik. (videóval)

Szeged telet temet: égessen télboszorkát!Fotógalériával

Szeged telet temet: égessen télboszorkát!

Nem szereti a telet? Ha igyekszik, ma még eltemetheti. Téltemető fesztivál kezdődött reggel a Szent István téren. Sok az árus, sok a program és a látogató, jó a kedv. Este fél 6-kor indul a menet a Dugonics térről, a végén pedig tűzre kerül a télbanya.

Korábbi híreink

Közösen búcsúztathatjuk a telet szombaton

Közösen búcsúztathatjuk a telet szombaton

Tavaly szervezték meg először a télbúcsúztató fesztivált a Szent István téren. A rendezvény igen sikeres volt, ezért idén még több programmal és még több kézműves árussal várják a látogatókat szombaton 9 órától.

Rengeteg adomány gyűlt össze a Napos Oldalnak

Rengeteg adomány gyűlt össze a Napos Oldalnak

szeged tv tartalomSikeresen zárult a Szegedi Városkép és Piac Kft., a Szeged Első Lions Club és a Rádió 88 közös karácsonyi adománygyűjtési akciója. A felajánlásokból több mázsa élelmiszer gyűlt össze, amelyet háromszázezer forinttal együtt a sérült fiatalokkal foglalkozó Napos Oldal Alapítványnak adtak át. (videóval)

Rászorulóknak gyűjtenek a Mars téren

Rászorulóknak gyűjtenek a Mars téren

szeged tv tartalomMásodszor hirdet közös adománygyűjtést a Szegedi Városkép és Piac Kft., a Szeged Első Lions Club és a Rádió 88. A karácsonyi akció kedvezményezettje idén a főleg fogyatékkal élők segítését végző Napos Oldal Alapítvány. A lakosság támogatását is szívesen fogadják, a felajánlásokat a Mars téri piac Nagycsarnokában gyűjtik. (videóval)

Il Silenzio öt éjen át a zenélő óra fölött

Il Silenzio öt éjen át a zenélő óra fölött

Idén egyértelmű lesz, mikor kell hazamenni a Bor Térről – derült ki az ötödik őszi bormustra sajtótájékoztatóján.